Crna kronika
BARANJSKI RAMBO

Pritvor od 30 dana
Objavljeno 26. siječnja, 2022.

Vezani članci

RAMBO IZ JAGODNJAKA

Pijan ispaljivao rafale iz puške prema policiji

Pedesetjednogodišnjak iz Jagodnjaka koji je u selu pucao prema policajcima i kućama završio je u istražnom zatvoru zbog sumnje na četiri kaznena djela - dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, nedopuštenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, nasilja u obitelji, ozbiljne prijetnje i povrede djetetovih prava.

- Nakon ročišta sudac istrage utvrdio je kako postoji osnovana sumnja da bi privedeni osumnjičenik počinio bitna obilježja navedenih inkriminacija te da postoji i posebni uvjet za određivanje mjere istražnog zatvora, jer postoji opravdana bojazan da bi na slobodi navedeni mogao nastaviti s činjenjem nasilja. Određen mu je istražni zatvor u trajanju od mjesec dana - doznajemo od Miroslava Rošca, glasnogovornika Županijskog suda Osijek.

Podsjetimo, interventni policajci Policijske uprave osječko-baranjske pojurili su u subotu kasno navečer u Jagodnjak nakon dobivanja informacije da jedan od stanovnika tog baranjskog sela puca iz automatske puške prema policajcima i okolnim kućama. Vrlo brzo interventni su ga policajci svladali i uhitili. S.Lacić
51

godinu ima muškarac koji

je divljao po Jagodnjaku

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike