Mozaik
MLADA PJEVAČICA MARIJA JELOVEČKI IZDALA NOVI SINGL

Nova pjesma "Sanjam još brod" govori o posebnoj vrsti ljubavi
Objavljeno 25. siječnja, 2022.

Talentirana pjevačica Marija Jelovečki odlučila je publiku počastiti nečim sasvim neočekivanim te je, za razliku od prva tri brza singla kojima se predstavila široj javnosti, snimila snažnu baladu “Sanjam još brod”, koja će vas očarati na prvo slušanje i gledanje. Pjesma “Sanjam još brod” govori o posebnoj vrsti ljubavi koju Marija izuzetno cijeni, o ljubavi koja se strpljivo čeka.

- Osobno smatram da je ljubav ono što pokreće svijet, što nas motivira i raduje i cijeli život držim se toga da je bitno voljeti i biti voljen. Svaki slobodni trenutak provodim u Dalmaciji te sam imala prilike upoznati puno žena čiji su muževi pomorci. Nemojte me krivo shvatiti, svaka ljubav nosi nešto svoje i posebna je na svoj način, ali meni osobno, ovo je jedan poseban oblik ljubavi. Ljubav koja se strpljivo čeka. Slike ljubavi koja se strpljivo čeka duboko su mi se urezale u pamćenje, stoga ovu pjesmu posvećujem svim snažnim ženama koje čekaju svoje voljene da se vrate s dugog puta - kaže Marija, kojoj je u romantičnom spotu društvo glumac Konstantin Haag kojeg je publika imala prilike upoznati u domaćim sapunicama.

- Sretan sam što sam imao priliku biti dio ovog projekta, a Marija je divna, spontana i talentirana. Pjevačima nije lako snimati spotove i izići iz zone komfora, pokazati glumačku vještinu i ispustiti mikrofon iz ruke. Sjajno se snašla! Za estetiku spota i emocije prikazane u njemu zaslužna je Nevena Vukes. Nevena točno zna što želi i ima sposobnost objasniti svaki detalj. Iako sam bio samo mali dio spota, vidio sam kako je ekipa iz Marijina tima vrlo uigrana te da snimaju i rade iz ljubavi prema glazbi. S takvim ljudima jednostavno moraš stvoriti nešto lijepo - priča Haag.

 



Marijin glazbeni producent Marko Vukes sretan je i ponosan što njegova uzdanica vokalno sazrijeva i napreduje iz pjesme u pjesmu. Napominje kako svaki singl pomno bira i priprema te se u njezinu glasu kroz ovu baladu osjeća neki novi, sigurniji i dublji izričaj. “Sanjam još brod” u izdanju Croatia Recordsa glazbeno potpisuju Marko Vukes i Toni Ćosić iz Rubikon Sound Factoryja, snimatelj spota je Antonio Čukoić, dok je za tekst pjesme i videospot zaslužna Nevena Vukes. Ona je spot za “Sanjam još brod” režirala u visokoj trudnoći te joj je to posljednji set prije odlaska na rodiljni, pa je ovo za nju izuzetno emotivan projekt.

- Postoje pjesme koje ne zahtijevaju komplicirane scenarije za videospot, ali zato zahtijevaju istinite i životopisne osjećaje, a jedan od njih je i ljubavni osjećaj čežnje za voljenim. Marija i ja smo vrlo pažljivo pristupile potrazi za glumcem koji će nam u tom pothvatu pomoći. Radosna sam što je moj kolega Konstantin Haag tako ozbiljno i profesionalno pristupio svom zadatku i složio se sa mnom da je upravo ‘odigrati ljubav’ danas nikad teže - priča Vukes. T.K.

Možda ste propustili...

PIONIRI PROGRESIVNOG METALA DOLAZE U HRVATSKU

Dream Theater u Areni Zagreb

Najčitanije iz rubrike