Regija
VELIK USPJEH ORAHOVČANA

Najbolji hrvatski džin ima
destilerija obitelji Kostelac
Objavljeno 25. siječnja, 2022.
S ovom nagradom Kostelčev džin ulazi u najuži krug izbora za najbolji svjetski flavoured gin

Novi veliki uspjeh vrhunskog orahovačkog proizvođača voćnih vina, likera i odnedavno džinova - Destilerije Kostelac! Upravo njegov posebni džin, koji se rađa iz prirodne orahovačke planinske vode, donio je novu veliku nagradu obitelji Kostelac. O čemu se radi, vlasnik destilerije Krešimir Kostelac kaže:- Kao nagrada za naš predani trud koji već punih 16 godina ulažemo u našu obiteljsku destileriju s prestižnog World Gin Awardsa u Londonu stigla je nagrada za vaš i naš omiljeni džin, a to je Best Croatian Flavoured Gin. Jednostavno, naš džin je proglašen najboljim hrvatskim džinom u kategoriji džinova s okusom. To nas čini izuzetno sretnima, jer smo pokazali da osim inovacija u proizvodnji imamo i proizvod najviše kvalitete i okusa potvrđenog od najboljih svjetskih degustatora. Ono što nas dodatno veseli, osvajanjem ove nagrade ulazimo u najuži krug izbora za najbolji svjetski flavoured gin, a rezultate tog izbora dobit ćemo nešto poslije - kaže Kostelac.


- Zahvaljujemo svima, posebno damama koje su svojim poklonima razveselile svoje drage osobe, svima koji prate naš rad na društvenim mrežama i koji su nam poklonili povjerenje kupnjom i konzumacijom našeg najtraženijeg proizvoda Mountain Creek Lady’s Choice Gina. U jedva punih godinu dana, otkako je na tržištu, osvojio je srca svih svojim neodoljivim okusom, dizajnom, a Shimmer Edition i neopisivim svjetlucavim gliterima. Uživajte odgovorno, uživajte sa stilom – rekao je u dahu Kostelac i za kraj opisao što se sve krije u najboljem hrvatskom i europskom džinu.

- Mountan Creek Lady’s Choice je premium craft destilirani džin, prekrasne ružičaste boje te neodoljiva mirisa i okusa. Kao i ostali džinovi iz serije Mountain Creek, Lady’s Choice Gin proizveden je od premium pšeničnog destilata, destiliranog kroz sedam kolona, te meke izvorske planinske vode. Lady’s Choice u svome sastavu ima 29 različitih biljnih vrsta, a karakteriziraju ga arome crvenog voća, ponajprije jagode, maline, kupine i borovnice. Već pri samom otvaranju boce prije kušanja svi se mogu očarati savršeno izbalansiranim mirisom, kojemu je teško odoljeti. Namijenjen je konzumaciji kao samostalno piće ili kao sastojak maštovitih koktela - zaključio je Kostelac.Vladimir Grgurić
2

svjetska priznanja do sada ima orahovačka destilerija

1

godinu je Destilerija Kostelac u intenzivnoj proizvodnji raznih vrsta sjajnih džinova

Svi džinovi obitelji Kostelac proizvode se od čiste izvorske vode koja dolazi s Papuka i Krndije

Možda ste propustili...

DVD BELJEVINA DOČEKAO GRADNJU GARAŽE

Do kraja godine objekt pod krovom

LJUBIČASTA POLJA MAKA FOTOATRAKCIJA

Kod Topolja više od stotinu hektara zasijano je makom

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

LJUBIČASTA POLJA MAKA FOTOATRAKCIJA

Kod Topolja više od stotinu hektara zasijano je makom

2

UREĐENJE PONOSA BIVŠEG TRGOPROMETA

Bivšu robnu kuću Roma kupila tri Đakovčanina

3

ŠEST PLANINARA OSVOJILO “SLAVONSKI MOUNT EVEREST” ZA 9 DANA

Slavonski planinarski put
od 292 km s 35 kontrolnih
točaka prošli su za 96 sati