Sport
NA VIDIKU NOVI UGOVOR

Zna se što želim, nadam se i da Real želi to isto
Objavljeno 21. siječnja, 2022.
Prije nekoliko dana u španjolskim medijima pojavila se vijest kako će Real Madrid hrvatskom nogometašu Luki Modriću ponuditi novi ugovor iako je veznjak u 37. godini. Unatoč godinama, kapetan Vatrenih igra sjajno i još uvijek je jedna od najvažnijih karika velikog Reala. Lukina želja je ostanak među "kraljevima" i uvjeren je kako će produžiti ugovor koji istječe ovoga ljeta.



- Nadam se da ću u Real Madridu napuniti 38 godina, kao Gento - izjavio je hrvatski veznjak za klupsku televiziju Real Madrid TV tijekom priče o smrti nekadašnjeg igrača Paca Genta.



Gento, koji je nastupao za "kraljevski klub" od 1953. do 1977. godine, umro je u utorak u dobi od 88 godina.



- Uvijek je bio izrazito skroman, jako dobra osoba, te je pokazivao da smo mu mi igrači dragi kada bismo se susreli na stadionu Santiago Bernabéu ili u centru za treniranje Valdebebas - rekao je Modrić o legendi kluba.



A Modrić je trenutno najstariji, ali i jedan od najvažnijih igrača Real Madrida. Ove sezone odigrao je 22 utakmice, trener Carlo Ancelotti mu neizmjerno vjeruje i stalno naglašava koliko je Luka važan momčadi.



- Maksimalno uživam u nogometu, više nego ikada. Osjećam se dobro. S klubom sam u dobrom odnosu i tako nastavljamo. Sigurno ćemo postići sporazum i napraviti ono što je najbolje za obje strane. Prije nam nisu trebale ni dvije minute za postizanje sporazuma oko produženja ugovora. Trenutačno ne razmišljam o tome. Zna se što ja želim, nadam se da klub želi to isto - zaključio je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije. I. Li.
Najčitanije iz rubrike