Osijek
TRIBINA U DRUŠTVENOM ATELJEU

Udruga Breza: O građanskom odgoju kao modelu suradnje
Objavljeno 20. siječnja, 2022.
Udruga Breza u utorak (25. siječnja) organizira tribinu pod nazivom "Građanski odgoj i obrazovanje kao model suradnje". Tribina će se održati u Društvenom ateljeu (Županijska 11, u prolazu kod Hobby arta) s početkom u 17 sati, u sklopu Tjedna obrazovanja DKolektiva.

"Na tribini ćemo predstaviti rezultate istraživanja (kvalitete) suradnje organizacija civilnog društva i odgojno-obrazovnih ustanova u provedbi građanskog odgoja i obrazovanja na području triju županija (Osječko-baranjska, Primorsko-goranska i Istarska) kroz održane fokusne grupe i kroz online upitnike. Također, bit će to prilika za predstavljanje primjera dobre prakse provedbe GOO-a kao izvannastavne ili međupredmetne aktivnosti u osnovnim i srednjim školama na području grada Osijeka, ali i poveznice s organizacijama civilnoga društva kroz Osijek to GOO koordinaciju. Ujedno, u radioničkom ćemo dijelu istaknuti ključne elemente potrebne za izradu jedinstvenoga modela GOO-a", pojašnjavaju iz Breze.

Planirano je trajanje događanja do 19.30, u što je uključeno i neformalno druženje uz večeru i osvježenje. Budući da je zbog epidemioloških mjera broj sudionika ograničen, zainteresirani se trebaju prijaviti do petka (21. siječnja) u podne na sljedećoj poveznici koja se nalazi na mrežnim stranicama Breze. I.R.G.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana