Mozaik
NA VRHU HR TOP 40 PETAR GRAŠO S "JE L‘ TI REKA ‘KO"

Vatra je na sjajnom drugom mjestu
Objavljeno 21. siječnja, 2022.
Na HR Top 40 listi prvo mjesto pripalo je Petru Graši i njegovoj pjesmi "Je l‘ ti reka ‘ko". Na drugom je mjestu Vatra s pjesmom "Nova godina nije se dogodila", a na trećem je mjestu Silente s pjesmom "Poljubi me za kraj". Nina Badrić se s pjesmom "Pamtim" popela s prošlotjednog sedmog mjesta na ovotjedno četvrto, a na petom mjestu i ovog je tjedna Saša Lozar s pjesmom "Daleko od raja". Na listi se ovoga tjedna nalaze dva nova ulaza. Najviši ulaz pripao je Željku Bebeku i Zvoni Bebeku, koji su na listu ušli na 27. mjestu s pjesmom "Kakav otac, takav sin". Drugi novi ulaz čini suradnja Franke x Sare Jo pod nazivom "On". S čak 51 tjedan na listi najizdržljivija je pjesma Matije Cveka pod nazivom "Ptice". Matija je autor svih svojih pjesama, a spot za ovu pjesmu u režiji je Luke Sepčića. Pjesma se trenutno nalazi na 20. mjestu liste.



- Iskreno sam ponosan na uspjehe ove pjesme i zahvalan svima koji su je prepoznali. Radimo dalje još jače i pokušat ćemo nadmašiti prošlu, iznimno uspješnu godinu - kaže Cvek.



Što se tiče regionalne slušanosti, Dalmacija, Slavonija, središnja Hrvatska, Zagorje, Istra i Primorje slušaju Petra Grašu i "Je l‘ ti reka ‘ko", s Grad Zagreb pjevuši "Daleko od raja" Saše Lozara. T.K.
Najčitanije iz rubrike