Tehno
NOVA LINIJA LEGION PRIJENOSNIKA I DODATAKA

Predstavljena je prva serija gaming-ready Lenovo računala i dodataka na sajmu CES 2022
Objavljeno 21. siječnja, 2022.

Nova gaming prijenosna računala dostupna su s igraćim performansama u sustavu Windows 11, najnovijom generacijom AMD Ryzen procesora ili najnovijim Intel Core procesorima 12. generacije te sve do najnovijih NVIDIA GeForce RTX grafičkih kartica za prijenosna računala.



Na sajmu CES 2022 predstavljena je prva serija gaming-ready Lenovo računala, monitora, dodataka, gaming softvera i usluga za 2022. godinu, a koja uključuje moćna 16-inčna prijenosna računala Lenovo Legion 5i Pro i Lenovo Legion 5 Pro te elegantna prijenosna računala 15-inčni Lenovo Legion 5i i Lenovo Legion 5.

Nova gaming prijenosna računala dostupna su s igraćim performansama u sustavu Windows 11, najnovijim generacijom AMD Ryzen procesora ili najnovijim Intel Core procesorima 12. generacije te sve do najnovijih NVIDIA GeForce RTX grafičkih kartica za prijenosna računala. Inspirirani kroz istraživanje igrača, ovi novi uređaji veličaju dizajn ‘čarobnog minimalizma’ i označavaju iskorak prema suvremenoj estetici sa svrhovitom pojedinostima poput urednog logotipa, izražajne ventilacije i impresivnog osvjetljenja. Gornje postavljeno izbočenje kamere s eShutter prekidačem za zaustavljanje i zaštitom stražnjeg porta prenosi elegantan izgled snage i performansa koje pomažu u stvaranju sveobuhvatnijeg iskustva usredotočenog na užitak igrača i pobjedu, a ne na etikete. U kombinaciji s ekskluzivnostima koje cijene Legion obožavatelji, kao što su napredne termalne karakteristike najnovije generacije Legion Coldfront 4.0, brzine “od kojih se diže kosa na glavi” i poboljšana ergonomija Legion TrueStrike tipkovnice te optimizirano gaming podešavanje preko Lenovo Vantage.

Ovu impresivnu liniju zaokružuje moderan Lenovo Legion Y25-30 monitor niske latencije za ozbiljne igrače koji traže svaku moguću prednost te još dva monitora s certifikatom Eyesafe, Lenovo G27qe-20 i Lenovo G24qe-20 koji nude igračima početnicima prirodno slabo plavo svjetlo i oštru svestranost. S takvim stručno izrađenim gaming uređajima koji donose maksimalnu izvedbu za esport, nije ni čudo što je Lenovo Legion službeno računalo i monitor za Apex Legends Global Series. Ipak, čak i najbolji hardver može se poboljšati odgovarajućim softverom. Nova aplikacija Legion Arena1 tvrtke Lenovo ugrađena u uređaj igračima daje jednostavan način za konsolidaciju igara u vlasništvu s različitih platformi na jednom mjestu dok pretražuju, pokreću i igraju igre iz cijele svoje kolekcije.

Sve je to dio Lenovo svjetlije vizije stvaranja ekosustava pametnije tehnologije Lenovo Legion, atraktivnih usluga i povezanih softverskih rješenja imajući u vidu natjecateljski gaming jer, kada je svaka sekunda važna, iskustvo je najvažnije.M.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike