Mozaik
BELIŠĆANKA MERI ANDRAKOVIĆ

Nova dance poslastica "Do zadnjeg udaha"
Objavljeno 20. siječnja, 2022.
Nakon albuma "Dodiri" mlada Belišćanka Meri Andraković ozbiljno korača prema drugom studijskom albumu. U svemu joj pomaže producentsko-autorski tim Boris i Valerija Đurđević, a ovoga puta napisali su za Meri novu ljubavnu dance poslasticu.

- "Do zadnjeg udaha" govori o beskonačnoj ljubavi između dvoje ljudi, ali i pobjedi same ljubavi nad svim izazovima na koje je naišla. Valerija je pisala tekst, a Boris je radio glazbu, aranžman i produkciju. Meri već ima prepoznatljivi glas u hrvatskom radijskom eteru, pa bi tako mogla i s novim singlom "Do zadnjeg udaha" sigurno zavladati medijskim prostorom."Polako prestajemo brojiti koji nam je ovo zajednički singl jer kad se kreativna ekipa u nečemu sklopi, ideja, singlova i projekata je puno, a uvijek nastojimo publici približiti moderni pop. Ljubavne pjesme uvijek bi trebale biti kao ova pjesma, pozitivne, dinamične, one koje tjeraju na ples, na kraju krajeva, bar sam ja takva kad volim (dvostruki rak u znaku). Nadam se da ćete i vi tako zavoljeti moj novi singl. Vaša Meri - rekla je Meri.

Posljednji hit Meri Andraković, "Bilo je dobro", premijerno predstavljen ljetos na CMC festivalu u Vodicama, mjesecima je boravio na nacionalnoj top-listi singlova. Doslovno je osvojio Hrvatsku, a "Do zadnjeg udaha" ima isti potencijal. Pjesma je dobila i lyric video koji je radio CroRec Digital, a prekrasne fotografije koje možemo vidjeti u videu djelo su talentirane Ane Alšić s kojom Meri surađuje od početka karijere. T.K.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana