Mozaik
SNIMAT ĆE SE FILM O ŽIVOTU EKSCENTRIČNOG GLAZBENIKA

"Weird Ala" glumit će D. Radcliffe
Objavljeno 20. siječnja, 2022.
"Weird Al" Yankovic, ekscentrični glazbenik poznat po havajskim košuljama, karijeru je izgradio na parodijama hit-pjesama kao što su "Beat It (Eat It)" i "Ridin (White and Nerdy)". Njegovi će ga fanovi dobiti priliku bolje upoznati jer je u planu snimanje biografskog filma o Grammyjima nagrađivanom glazbeniku kojega će glumiti Daniel Radcliffe. Film će nam pobliže prikazati Yankovicev život, od strelovitog uspjeha s ranim hitovima kao "Like a Surgeon" pa sve do njegovih burnih slavnih ljubavnih veza i otkvačenog načina života. Redatelj i scenarist Eric Appel otkrio je kako se film jednostavno morao napraviti.

- Kada me "Weird Al" protiv moje volje posjeo i ispričao mi svoju životnu priču, nisam mu vjerovao ni jednu riječ, ali sam odmah znao kako o tome moramo napraviti film - kaže Appel.

Što nas sve čeka u ovoj ludoj priči o ludom glazbeniku doznat ćemo uskoro jer film sa snimanjem kreće već sljedećeg mjeseca. T.K.
ODUŠEVLJEN SAM GLUMCEM
- Kada je moj posljednji film “UHF” izišao 1989. godine, dao sam svečano obećanje svojim fanovima kako ću svake 33 godine objaviti veliki film. Sretan sam što mogu reći kako se držimo tog plana. I apsolutno sam oduševljen što će me Daniel Radcliffe utjeloviti u tom filmu. Ne sumnjam kako će ga buduće generacije pamtiti upravo po ovoj ulozi - rekao je Yankovic u izjavi za medije.

Najčitanije iz rubrike