Mozaik

Koje cipele žene najviše vole nositi?
Objavljeno 18. siječnja, 2022.

 

Način na koji gledamo na obuću sasvim se promijenio, osobito nakon što smo proveli toliko mnogo vremena u kući noseći papuče ili udobne tenisice. Brzi trendovi koji dolaze i odlaze još uvijek privlače djevojke željne eksperimentiranja, no svaka od njih vrlo brzo razvije svoj stil i bira obuću koja joj je udobna i odgovara njezinu stilu. Nešto iskusnije žene usredotočit će se povrh toga na kvalitetu i trajnost cipele.


 

Iz koje obuće ne izlazimo i koja je obuća trendi? Saznajte odmah!


Žene najviše vole cipele koje mogu kombinirati sa što više odjeće i koje im neće ostaviti bolne noge i žuljeve nakon cjelodnevnog hodanja. Upravo zato postoje modeli koji su postali neizostavni i naći će se na nogama svake žene koja drži do sebe. Udobne cipele preduvjet su naše dobrobiti i samouvjerenog nastupa u javnosti. Naravno, važno je i da nosimo elegantne i moderne cipele.

 

Trend koji su modni entuzijasti obožavali još 1980-ih i 1990-ih i ove je godine u modi. Mokasine su zadržale svoj starinski šarm, a s malim intervencijama u dizajnu, postale su megapopularne, osobito povišene verzije s platformom ili i modeli s ravnim debelim potplatom. Cipele dizajnerskih  brendova poput talijanske kuće Versace i Tod' i Prade te francuskog Chanela nude najpoželjnije modele na modnoj sceni. No nova modna priča opremila ih je novim detaljima – ove sezone popularne su mokasine s robusnim i debljim potplatom, neki modeli imaju čak i potpeticu, a krasi ih zlatni lančić.

 

Ugodne čizmice  do gležnja odnosno ankle boot na vrhu su liste omiljene ženske obuće! Možete ih nositi u proljeće i na jesen, ne samo zimi, a odlično se slažu s trapericama, suknjama i casual haljinama. Modeli izrađeni od kombinirane prirodne kože, tekstilnog i sintetičkog materijala, poput čizama iz kolekcije Liu Jo., ugodni su, jednostavni za njegu i izdržljivi. Guma na potplatima dodatni su bonus, a robusniji model divna je protuteža romantičnoj čipki i mekom pletivu. Pogledajte ih ovdje: https://answear.hr/m/liu-jo.

 

Svaka žena ima omiljeni par klasičnih salonki čije potpetice nisu vrtoglavo visoke i nešto su šire, a ipak izdužuju nogu za nekoliko centimetara i čine ih zavodljivima. Takve su štikle elegantne, bezvremenske, svaku kombinaciju čine dopadljivom i mogu se lako kombinirati s gotovo bilo kojim stajlingom. Najčešće su u osnovnim bojama poput crne, smeđe, bež ili krem. Njihovu udobnost često osiguravaju inovativni jastučići od memorijske pjene.

 

Dobar par tenisica zaista je zlata vrijedan! Nakon užitaka u kulinarskim grijesima i izležavanja na kauču, došlo je vrijeme kad žene redovito obuvaju svoje tenisice i postaju brže od svih prijašnjih isprika. A sve što im je potrebno jest dobra volja i kvalitetne te.nisice za trčanje koje pružaju maksimalnu udobnost poput adidasovih tenisica za trčanje s  tehnologijom Lightstrike za eksplozivne pokrete. Takva sportska obuća nije rezervirana samo za  trčanje, u njima se može i u šetnju, u ured ili u kupnju. Pogledajte trendi ženske tenisice na answear.hr

Meke i tople? Nećete ih htjeti izuti nikada.


Dugotrajni boravak u domovima i rad od kuće tijekom pandemije utjecali su i na modne navike pa je udobnost postala puno važnija nego prije. Na listi prioriteta vrlo visoko su se našle upravo papuče u koje uskočimo kada dođemo kući nakon napornog dana na poslu. Najčešće nemaju petu ili je posve niska da bi prsti na nogama imali dovoljno prostora, a najpopularnije su papuče one  od umjetnog krzna koje osim topline krasi i efektan izgled. Klasični modeli od kože s krznom također su vrlo popularni, a na vama je da izaberete model u kojem ćete hodati kao da gazite po oblacima. Daleko su od običnih i neuglednih kućnih papuča, ovi modeli donose trendi pomak!

 

Obuća od gume? Evo zašto je volimo.


Gumene čizme nisu rezervirane samo za kišu. Nove verzije ove sezone ističu se profinjenim i modernim dizajnom pa su postale jedan od neizostavnih modnih trendova i izvrstan su dodatak svakodnevnom stilu. Možete ih kombinirati uz uske hlače te suknje i haljine te bezbrižno skakati po lokvama. Za sve pripadnice klasičnog modnog stila, gumene čizme ili njihove inačice odličan su izbor jer se izvrsno slažu s parkom i kaputom, bilo kojim sportskom lookom i  trapericama,  a žive nijanse boja poput žute ili crvene osvježit će svačiji stajling, pogotovo ako ga upotpunite modnim dodacima poput nakita i odgovarajućeg modela torbice.

 

Neizostavan Crocs odavno je podijelio modni svijet. Mnogi govore da to ipak nije obuća za njih, a ne skidaju je s nogu! Osim što su crocsice udobne, mora se priznati da su i  zabavne. Crocs se vraća sa zanimljivim detaljima koji vesele sve poklonice razigranog stila. Zvuči prilično nevjerojatno, ali sve su popularnije – omražene crocsice proglašene su 'it' obućom prošle sezone.

 

Ako ste u potrazi za novim udobnim cipelama, tenisicama ili papučama pogledajte koje popularne modele možete naći na portalu answear.hr. PR

Možda ste propustili...

U NEDJELJU 14. TRAVNJA POČINJE 20. ZAGREBDOX

Pobjednici Sundancea, Berlinalea, SSF-a...

TRAILER ZA NOVI FILM S JOAQUINOM PHOENIXOM I LADY GAGOM

Joker više nije sam, s njim je Harley

Najčitanije iz rubrike