Mozaik
TALENTIRANA MLADA PJEVAČICA NAJAVILA ALBUM PRVIJENAC

Đakovčanka Iva Ćurić ima novu pjesmu "Drago mi je"
Objavljeno 18. siječnja, 2022.
Mlada talentirana Đakovčanka Iva Ćurić prije nekoliko je godine privukla pozornost publike i glazbene struke sudjelovanjem u showu "X Factor" te singlovima kojima je započela svoju glazbenu karijeru. Nova snažna pop-balada "Drago mi je" savršeno nastavlja niz i još jednom podiže ljestvicu u kvaliteti izvedbe, ali i u autorsko-produkcijskom smislu. Njezin potencijal sjajno su prepoznali Marina Hojsak, Daniel Hojsak i Tomislav Jelić Kameny, koji potpisuju sve njezine pjesme. Marina je radila glazbu i tekst, a Daniel i Tomislav aranžman i produkciju.

Pjesma "Drago mi je" pršti ljubavnim emocijama u kojima se svi možemo prepoznati, a njezin vokal još jednom briljira, od niskih do visokih falsetto tonova, čime se svrstava među najbolje mlade vokale u Hrvatskoj. Iva u svojim pjesmama definitivno ima zvjezdani predznak, a moderna pop-produkcija ono je što ju konstantno prati. I vizualna priča je uvijek na visini zadatka, a ovaj put za to se pobrinuo Josip Grizbaher iz Cinematica, koji je spot snimao na širem području Osijeka.

Iva je otkrila i posljednji singl prije izlaska njezina albuma prvijenca, koji će biti uskoro objavljen u zajedničkoj nakladi Styx Productiona i Croatia Recordsa. T.K.
Možda ste propustili...

‘’MINUTES TO MIDNIGHT’’

15 godina albuma Linkin Parka

NASTAVAK KULTNOG FILMA

“Prljavi ples 2” u kinima 2024.

NAKON ČETIRI GODINE PAUZE

Hayden snima“Vrisak 6”

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

I TA SU MJESTA UVIJEK RASPRODANA

Najskuplja zrakoplovna karta Lufthanse iznosi čak 22.670 eura

2

ALBUMI KOJI SU SE NAJBOLJE PRODAVALI OVOG TJEDNA U NAS

Najprodavaniji nosač zvuka je EP izdanje Mije Dimšić

3

TOM CRUISE U CANNESU S FILMOM “TOP GUN: MAVERICK”

Doživjeti svu raskoš i spektakl ovoga filma moguće je samo u kinu