Mozaik
TALENTIRANA MLADA PJEVAČICA NAJAVILA ALBUM PRVIJENAC

Đakovčanka Iva Ćurić ima novu pjesmu "Drago mi je"
Objavljeno 18. siječnja, 2022.
Mlada talentirana Đakovčanka Iva Ćurić prije nekoliko je godine privukla pozornost publike i glazbene struke sudjelovanjem u showu "X Factor" te singlovima kojima je započela svoju glazbenu karijeru. Nova snažna pop-balada "Drago mi je" savršeno nastavlja niz i još jednom podiže ljestvicu u kvaliteti izvedbe, ali i u autorsko-produkcijskom smislu. Njezin potencijal sjajno su prepoznali Marina Hojsak, Daniel Hojsak i Tomislav Jelić Kameny, koji potpisuju sve njezine pjesme. Marina je radila glazbu i tekst, a Daniel i Tomislav aranžman i produkciju.

Pjesma "Drago mi je" pršti ljubavnim emocijama u kojima se svi možemo prepoznati, a njezin vokal još jednom briljira, od niskih do visokih falsetto tonova, čime se svrstava među najbolje mlade vokale u Hrvatskoj. Iva u svojim pjesmama definitivno ima zvjezdani predznak, a moderna pop-produkcija ono je što ju konstantno prati. I vizualna priča je uvijek na visini zadatka, a ovaj put za to se pobrinuo Josip Grizbaher iz Cinematica, koji je spot snimao na širem području Osijeka.

Iva je otkrila i posljednji singl prije izlaska njezina albuma prvijenca, koji će biti uskoro objavljen u zajedničkoj nakladi Styx Productiona i Croatia Recordsa. T.K.
Možda ste propustili...

NOVI SPIN NA HOROR PROŽET CRNIM HUMOROM

“Abigail” u kinima: Otkačena zabava puna krvave akcije

"ZBUDI ME" MARKA ŠANTIĆA STIŽE U KINA

Provokativna drama o ksenofobiji i povijesnom revizionizmu

DANAS ISPRED PRODAVAONICE GRAMOFONSKIH PLOČA VINYLMANIA

Record Store Day 2024. u Osijeku

Najčitanije iz rubrike