Mozaik
STIGAO TRAILER ZA NOVI FILM STEVENA SODEBERGHA

Zoë Kravitz glavna glumica u "Kimi"
Objavljeno 17. siječnja, 2022.
Stigla je prva službena najava za tehnološki triler "Kimi" sa Zoë Kravitz u glavnoj ulozi. Riječ je o novom filmu slavnog redatelja Stevena Soderbergha prema scenariju Davida Koeppa o svijetu u kojem Kimi, što je fiktivni naziv za digitalnu asistenticu kao što su Alexa ili Siri, sluša i snima svaki trenutak života ljudi diljem svijeta.

U središtu radnje je tehničarka Angela Childs (Kravitz), koja vjeruje kako je na snimci koju analizira čula ubojstvo te o tome želi obavijestiti nadležne koji joj ili ne vjeruju ili im nije važno. Angela će morati napraviti ono čega se najviše boji s obzirom na to da ima agorafobiju (strah od otvorenog prostora): izići iz stana.

Triler "Kimi" na streaming HBO Max bit će dostupan od 10. veljače. Kravitz, kćerku Lennyja Kravitza i Lise Bonet, u ožujku ćemo gledati u novom DC-jevom "The Batman" Matta Reevesa u kojem glumi Selinu Kyle/Catwoman uz Roberta Pattinsona kao Brucea Waynea/Batmana.

T.K.
LIKOVI POD MASKAMA
U najavi filma “Kimi” možemo vidjeti da se film bavi i aktualnom pandemijom koronavirusa ili se radnja odvija za vrijeme njezina trajanja, jer mnogo likova nosi maske. Uz Kravitz u napetom trileru glume Rita Wilson, Byron Bowers, Jaime Camil, Erika Christensen, Derek DelGaudio, Robin Givens,Charles Halford, Devin Retray i Jacob Vargas.

Najčitanije iz rubrike