Regija
INSTITUCIONALNA PODRŠKA

Udruzi Vretenac 85 tisuća kuna, zaposlili stručnog suradnika
Objavljeno 14. siječnja, 2022.
SLATINA - Na temelju natječaja za dodjelu institucionalne podrške stabilizaciji i/ili razvoju udruga osoba s invaliditetom koje djeluju na lokalnoj razini u 2021. godini, slatinskoj Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac odobren je iznos od 85.000 kuna.

Institucionalna podrška dodjeljuje se udrugama na razdoblje od tri godine, a njome se financiraju troškovi nužni za redoviti rad i funkcioniranje udruge. Tako je udruga Vretenac zahvaljujući podršci zaposlila jednu osobu na puno radno vrijeme na radnom mjestu stručnog suradnika za poslove udruge – administratora, čiji će zadaci biti vezani za redovite aktivnosti udruge, pripremu novih projekata i programa, komunikaciju sa suradnicima, partnerima i lokalnom zajednicom te za koordinaciju volontera.

– Uz već postojeći stručni kadar udruge, to će zapošljavanje osigurati stabilnost ljudskih resursa i kvalitetniju provedbu sadašnjih, te pripremu budućih projekata i aktivnosti. Osnaženi ljudski kapaciteti udruge uvelike doprinose stabilnosti i kontinuitetu u provedbi aktivnosti namijenjenih primarnoj skupini naših korisnika – osobama s intelektualnim teškoćama – rekla je predsjednica "vretenaca" Patricija Karaman.

Udruga Vretenac zahvaljuje Gradskoj razvojnoj agenciji Slatina GRAS na stručnoj podršci pri izradi dokumentacije za prijavu na natječaj Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva. P.Ž.
Možda ste propustili...

BABY BOOM U ORAHOVAČKOM KRAJU DOGODIO SE I MEĐU ŽIVOTINJAMA

U samo mjesec dana osam janjčića

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

VELIKO SRCE VATROGASACA

Gasili mu kuću i pobrinuli
se da ne bude na hladnom

2

U ĐAKOVŠTINI CIJENA DO 10.000 EURA

Ulazak stranaca od 2023.
hektar je poskupio i 100 %

3

NA VINKOVO DAN OPĆINE TRNAVA I TRADICIJA U VINOGRADIMA

Blagoslov vinograda Nadbiskupije