TvObzor
HRT: OSJEĆAJI

Nova zabavna i poučna dokumentarna serija Roberta Knjaza
Objavljeno 14. siječnja, 2022.

Gledatelji Hrvatske televizije od nedjelje, 16. siječnja, u 20.45 na prvom programu moći će uživati u novoj dokumentarnoj seriji autora Roberta Knjaza. U šest nastavaka serija “Osjećaji” bavit će se našim svakodnevnim životnim suputnicima: srećom, tugom, ljubavi, mržnjom, strahom i ljutnjom. Prva epizoda Strah na rasporedu je u nedjelju, 16. siječnja, u 20.45 na HRT-u 1. Bilo virtualno bilo fizički posjećujemo različite zemlje kako bismo otkrili kako emocije oblikuju različite kulture. Osjećaje raskrinkavaju domaći i svjetski stručnjaci, među njima i profesor za plakanje iz Japana, kao i Etiopljanin - svjetski rekorder u najdužem smijanju.



Otkrijte zašto ljubav iskazujemo sočnim poljupcima, a ljutnju sočnim psovkama. Otkrijte koja je razlika između depresije i tuge te kako izgledaju najveseliji svjetski pogrebi. Doznajte kako izgleda sretni životni stil Skandinavaca te zašto internet najsretnijim čovjekom na svijetu proglašava - Hrvata. Razgovaramo s čovjekom koji ne osjeća baš nikakav strah te sa stanovnicima Ruande koji, nakon genocida, ne osjećaju nikakvu mržnju. Upoznajući osjećaje, upoznajte sami sebe i naučite upravljati svojim emocijama.

Nikola Kučar
PRVA EPIZODA: STRAH
Doznajemo ima li života bez straha te kako u nama nastaje ova najjača ljudska emocija. Otkrivamo koji strah paralizira čak tri milijuna Japanaca. Razgovaramo s jedinim čovjekom na svijetu koji ne osjeća baš nikakav strah. Istražujemo može li strah čovjeka pretvoriti u Hulka te kako žive ljudi s neugodnim fobijama. O kaskaderima, paucima i zebrinu poučku gledaj u prvoj epizodi Osjećaja. Samo hrabro!

Možda ste propustili...

PREMIJERNO PRIKAZIVANJE NA HTV1 POČINJE OD 15. TRAVNJA

Nova meksička serija “Senjorita ‘89”

NA HBO MAX STREAMING PLATFORMI I HBO KANALU

Premijera miniserije “Simpatizer”

AKCIJSKA DRAMA “GRAĐANSKI RAT: SVAKOM CARSTVU DOĐE KRAJ”

Filmsko upozorenje na ekstremističku politiku

Najčitanije iz rubrike