Sport
OSIJEK RADI NA POJAČANJIMA

Pouzdani stoper dolazi iz inozemstva?
Objavljeno 13. siječnja, 2022.
Dok Nenad Bjelica u Poreču teše momčad za proljetni dio sezone, u pozadini se vode ozbiljni pregovori o dolasku jednog stopera iz inozemstva. Te razgovore vodi član Uprave Vladimir Čohar, što znači kako su oni već poodmakli, jer već se razgovara o financijskim detaljima. Zasad nije poznato hoće li Osijek za tog igrača trebati platiti odštetu, ali prema informacijama koje kolaju u Poreču riječ je o uglednom igraču koji bi predstavljao istinsko pojačanje za bijelo-plave. Naravno, ta priča oko angažmana jakog stoperskog imena ostavila je poneki upitnik iza sebe, jer Osijek u kapetanu Miletu Škoriću i Danijelu Lončaru ima vjerojatno najbolji stoperski par HNL-a, a ni pričuvne opcije nisu uopće loše. Međutim, Bjelica očito želi tu poziciju "podebljati" s još jednim jakim čovjekom, jer stoperi su skloni izostanicma zbog kartona.

- Ne možemo u utrku za trofeje ući samo s dva kvalitetna stopera. Slažem se kako imamo najbolji stoperski par HNL-a, a moja je briga kako ću sve to ukomponirati ako nam stigne i treće kvalitetno rješenje. Ne brinite se zbog toga. Uostalom, nisu li Rasmus Lauritsen i Dino Perić bili pričuve u Dinamu, a odlični su igrači - objasnio je Bjelica potrebu za još jednim stoperom.

Nije isključeno kako Nenad već gleda i u budućnost, točnije u sljedeću sezonu koja će biti vrlo specifična, jer je kalendar natjecanja vrlo zgusnut zbog odigravanja SP-a u Kataru, a koje počinje krajem studenoga. Osijek će ljeto i jesen igrati na tri kolosijeka u ritmu tri susreta tjedno, pa će Bjelica vjerojatno tog eventualnog novog stopera kroz proljeće uigrati s momčadi kako bi u novoj sezoni već bio posve adaptiran. D.Keler
Možda ste propustili...

OSVRT NA 30. KOLO SUPERSPORT HNL-A

Nemilosrdni gosti, Rudeš ispao

KOHORTA ĆE U SUBOTU PROSLAVITI SVOJ 36. ROĐENDAN

Samo pobjede nam daj, uz tebe smo uvijek znaj

Najčitanije iz rubrike