Osijek
BESPLATNO U AMERICAN CORNERU

Tečaj engleskoga za male obrtnike
Objavljeno 11. siječnja, 2022.
American Corner Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek pokreće ciklus radionica učenja engleskog jezika Let’s do Business počevši od četvrtka, 20. siječnja, u 18 sati.

Radionice su namijenjene ponajprije malim obrtnicima koji žele unaprijediti svoju komunikaciju na engleskom jeziku kako bi se približili stranim kupcima, no mogu se prijaviti svi zainteresirani korisnici Knjižnice. Sudionici će u desetak radionica učiti kako predstaviti sebe, svoj obrt, proizvode i usluge, kako komunicirati s kupcima te kako se oglašavati na engleskom jeziku. Sadržaj je radionica prilagođen početnicima (A1-A2) te stoga predznanje engleskog jezika nije uvjet za sudjelovanje, što ne znači da se ne mogu prijaviti i svi oni koji već posjeduju određeno predznanje - u tom se slučaju sadržaj radionica može prilagoditi njihovoj razini poznavanja jezika. Radionice će se održavati jednom tjedno od siječnja do ožujka u prostoru American Cornera Osijek (Europska avenija 25). Radionice će voditi Vedran Domjanović, magistar engleskog jezika i književnosti i pedagogije.

Zbog ograničenog broja sudionika potrebno je prijaviti sudjelovanje na e-mail: amcorneros@gmail.com ili na telefonski broj 211 472. Više informacija može se dobiti preko e-mail adrese: amcorneros@gmail.com (American Corner Osijek) te na telefonskom broju 211 472 (Odjel za rad s djecom i mladima. I.R.G.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike