Sport
LOŠA VIJEST

Duvnjak i Cindrić i dalje pozitivni
Objavljeno 10. siječnja, 2022.
Loše vijesti i dalje stižu iz tabora hrvatske rukometne reprezentacije u Osijeku. Zapravo ima i dobrih vijesti, ali nju su opet zasjenili rezultati PCR testiranja kod kapetana Domagoja Duvnjaka i Luke Cindrića. Dvojica naših najboljih rukometaša još uvijek su pozitivni na Covid 19. Oni do daljnjega ostaju u izolaciji u Osijeku, a reprezentaciji će se priključiti u trenutku kad dobiju negativan nalaz PCR testa. Pri tome, tesitranje će se provoditi svaki dan kod obojice igrača.

- Pozitivna vijest je da su oni klinički jako dobro. Mi ćemo uraditi naravno dodatne kliničke pretrage pa ako se stvari budu razvijale dobro moguće da ih vidimo uskoro u ekipi. Naravno, to će biti moguće kada postanu negativni, rekao je dr. Tomislav Kukin liječnik rukometne reprezentacije Hrvatske koji je izvijestio i o rezultatima PCR testiranja kod ostalih igrača i članova stručnog stožera.

To je ona dobra vijest. Naime, svi igrači i članovi stručnog stožera bili su negativni.

- To da nemamo novih pozitivnih slučajeva je svakako dobra vijest. Uvijek se brinemo kod svakog testiranja hoće li iskočiti netko pozitivan. Ovaj put nije tako da se nadamo da je što se tiče ostatka momčadi i članova stožera situacija trenutno stabilna, objasnio je doktor Kukin.

Reprezentacija će u utorak iz Osijeka krenuti prema Mađarskoj, a izbornik Hrvoje Horvat uoči puta donijeti će odluku o konačnom popisu igrača za Europsko prvenstvo. K.L.
Najčitanije iz rubrike