Crna kronika
POLICIJSKA AKCIJA

U autu skrivao 520 g heroina, pritvorili su ga
Objavljeno 8. siječnja, 2022.
U policijskom pritvoru završio je 49-godišnjak u čijem je automobilu pronađeno više od pola kilograma heroina namijenjenog preprodaji na ilegalnom tržištu, izvijestila je u petak zagrebačka policija. U policiji kažu da su "operativnim radom posumnjali da 49-godišnjak preprodaje heroin" koji je na još neutvrđen način nabavljao u većim količinama i skrivao u automobilu Peugeot sisačke registracije.

U srijedu poslijepodne policija je 49-godišnjaka zaustavila za upravljačem automobila i legitimirala u Susedgradu. Shvativši da nije riječ samo o prometnim policajcima, već o onim iz Odjela za suzbijanje droga, 49-godišnjak im je nakon izlaska iz automobila, kako se ističe u policijskom priopćenju, dragovoljno predao vrećicu s oko dva grama heroina. To je ipak bio samo dio onoga što se skriveno nalazilo u automobilu. Kako bi sve bilo po zakonu, Policijska uprava zagrebačka je pribavila od nadležnog suda nalog za pretragu automobila. Vrlo brzo su policajci potom u unutrašnjosti vozila pronašli i oduzeli ukupno 520 grama heroina. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku i kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Sada slijedi nastavak istrage koji bi trebao pokazati od koga je 49-godišnjak nabavljao heroin i komu ga je preprodavao. M.Bu./H
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike