Ekonomija

C.I.O.S. grupa ostvarila najbolji poslovni rezultat u 30 godina postojanja!
Objavljeno 27. prosinca, 2021.

Kako javljaju iz C.I.O.S. grupe tvrtka je ove godine ostvarila najbolji poslovni rezultat u tridesetogodišnjoj povijesti tvrtke, očekujući ukupne konsolidirane prihode veće od 2,5 milijarde kuna, od čega kroz izvoz oko 1,5 mlrd kuna:

 
"Ovo uspješno poslovanje rezultat je, između ostalog, značajnog porasta potražnje na globalnom tržištu sirovina, ali i preustroja tvrtke koja se u vremenu pandemije prilagodila aktualnoj potražnji i izazovima te je, ne samo sačuvala, nego i povećala broj zaposlenih u odnosu na prethodno razdoblje!
 
Uz rast plaća, koji prati prihode, zaposlenicima je, kao i ranijih godina, isplaćena i božićnica te trinaesta plaća.

 
Kroz ovu, ali i sve prethodne godine, C.I.O.S. grupa u najvećoj je mjeri demonstrirala odgovornost prema cjelokupnoj zajednici te ukupno donirala više od 44 milijuna kuna, posebno onima kojima je podrška bila najpotrebnija. Samo putem akcije „Korak u život“ stipendirano je 20 studenata kroz petogodišnje razdoblje obrazovanja, a s ukupno više od 2 milijuna kuna financirano je obrazovanje učenika i studenata diljem zemlje. Obiteljima čiji su domovi u Sisku stradali u potresu darovano je 40 smještajnih jedinica.

 
Društveno odgovorno poslovanje i nadalje će biti jedna od važnijih odrednica poslovne politike C.I.O.S. grupe koja je uspješno odgovorila na svaki dosadašnji izazov, uz stalan razvoj, profilirajući se i potvrđujući se u vodeću tvrtku za gospodarenje otpadom na području cijele regije. Potvrđuje to i ovogodišnja nagrada Brand Leader Award 2021. za „primjenu naprednih tehnologija i integriranih ekološki učinkovitih rješenja u upravljanju otpadom na području država regije“, čiji dobitnik je C.I.O.S. grupa.

 
Zasigurno, niti jedan se cilj ne bi mogao ostvariti bez dobre poslovne suradnje, partnera, odgovornih i profesionalnih zaposlenika, što predstavlja arhitekturu naše uspješnosti, a na čemu svim dionicima Uprava C.I.O.S. grupe iskreno zahvaljuje!" PR

Možda ste propustili...

PROGNOZE TRANSFORMACIJA KRIZE SE NIŽU JEDNA ZA DRUGOM I NE NAZIRE IM SE KRAJ

Zašto će se neke tvrtke u idućih šest godina ili spasiti ili uništiti?

SURADNJA LIDLA I “ČISTOG PODZEMLJA”

Educirali učenike osnovnih škola o važnosti prirode

NA MOSTARSKOM SAJMU 42 TVRTKE IZ RH

Planiraju poboljšati izvoz na tržište BiH

Najčitanije iz rubrike