Ekonomija
PLATFORMA EON TV NA HRVATSKOM JE TRŽIŠTU PRISUTNA OD LIPNJA PROŠLE GODINE

Možemo gledati ono što želimo kada to želimo!
Objavljeno 4. siječnja, 2022.
Televizija je danas prije svega na usluzi gledateljima i njihovim potrebama te nam olakšava i nudi raznolik medijski sadržaj

Za razliku od ne tako davnih vremena, kada se televizijski program svodio na vijesti, poneki dokumentarac i igrani film nedjeljom, čemu smo se svi morali prilagođavati jer drugog izbora nije bilo, danas, zahvaljujući platformama poput EON TV-a  možemo gledati ono što želimo kada to želimo!



Sportske utakmice, filmovi, dokumentarci, crtani filmovi za najmlađe članove obitelji i sva sila drugih specijaliziranih televizijskih programa, poput kulinarskih, ribičkih, gamerskih itd., nikada nisu bili dostupniji. Da bi stvar bila bolja, na raspolaganju je više od 160 televizijskih kanala, uključujući i više od 80 kanala u HD-u koji se mogu gledati do sedam dana unatrag.



I za to vam nije potreban najsuvremeniji TV prijamnik, jer mali crni EON SMART BOX uređaj povezan HDMI kabelom pretvara svaki TV u Smart TV te uz raznolik sadržaj filmova i serija, svojim korisnicima omogućuje i pretraživanje interneta, gledanje YouTubea i korištenje drugih Android aplikacija.


Ovisno o budžetu i potrebama korisnika, platforma EON TV u ponudi ima tri paketa: EON START TV, EON FULL TV, EON PREMIUM TV.

Uzimajući u obzir da su interesi publike različiti, najbolje od svega jest što vam EON TV nudi i personalizirani sadržaj, prema ukusu i povijesti gledanja. Za razliku od vremena kada smo listali novine u potrazi za televizijskim sadržajem koji nas zanima, danas to umjesto nas čini EON TV. Dovoljno je otvoriti svoj profil i vaš Smart TV će vam, ovisno o vašim preferencijama, sugerirati sadržaj koji bi vas mogao zanimati te ponuditi opciju pretraživanja putem glasovne naredbe ili kreiranje podsjetnika!

Ova je platforma najbolji izbor i za sve ljubitelje sporta s pristupom ekskluzivnim sportskim sadržajima kao što su Premier liga, Bundesliga, F1 s live statistikama. A, uz to, sadrži više od 19.000 naslova u Video klubu, a gledanje filmova, dokumentaraca i drugih sadržaja iz videoteke se ne naplaćuje. Video klub je uključen u sve pakete!

Kako smo ranije konstatirali, televizija je danas prije svega na usluzi gledateljima i njihovim potrebama te nam olakšava i nudi raznolik medijski sadržaj, pogotovo kada je riječ i o najmlađima, čiji se roditelji ne moraju brinuti o "neprimjerenom sadržaju", zahvaljujući EON Kids profilu koji nudi platforma EON TV, preko koje djeca mogu gledati zabavne i crtane filmove. Kao što zaključavamo naše mobitele, tako i profil namijenjen djeci možemo zaključati sigurnosnom lozinkom, čime ćete neprimjeren sadržaj učiniti nedostupnim djeci.



Ako ste nakon svega ostali skeptični, imamo dobre vijesti. Sve navedeno moguće je isprobati tijekom 30 dana besplatnog promotivnog razdoblja, a nastavak korištenja usluge ne uključuje ugovornu obvezu, pa je EON moguće otkazati u bilo kojem trenutku.

 
Mali crni EON SMART BOX uređaj povezan HDMI kabelom pretvara svaki TV u Smart TV

Možda ste propustili...

KRIZA U POSLOVANJU DODATNO SE PRODUBILA, U SVIM SEGMENTIMA

Njemački proizvođač baterija u problemima

HRVATSKI DUHANI ZAVRŠILI UGOVARANJE

Sklopili novih 39 ugovora s proizvođačima duhana

Najčitanije iz rubrike