Mozaik
OSJEČKI HIT FACTORY

Kornelija izdala prvi božićni singl
Objavljeno 24. prosinca, 2021.

Mlada pjevačica Kornelija objavila je svoju prvu božićnu pjesmu. Njoj se želja ostvarila, a uz pjesmu "Božić bijeli dolazi" ostvarit će se i vama. Pjesma je već nakon objave ušla na visoko 8. mjesto HR Top 40 liste.

- Stvarno sam presretna što je moj novi singl "Božić bijeli dolazi" već u prvom tjednu emitiranja tako visoko ušao na službenu nacionalnu top-listu. Oduvijek sam maštala da ću jednom imati svoju božićnu pjesmu, a sada se to i ostvarilo zahvaljujući mom osječkom autorskom timu Hit Factory - rekla je Kornelija koja je najmlađa izvođačica na službenoj HR Top 40 listi.

 

 



Božić je Kornelijin omiljeni dio godine, a ovom veselom pjesmom unijet će čaroliju Božića i blagdansko raspoloženje i u vaše domove. Kićenje božićnog drvca, postavljanje lampica, pripremanje kolača, pa čak i vožnja pretrpanim gradskim ulicama, sve nam postaje ugodnije kada u pozadini slušamo lijepu božićnu pjesmu koja nam podiže raspoloženje i dočarava duh Božića. Sve o čemu Kornelijina pjesma govori u videospot je pretočio Marijo Krišto. T.K.

Možda ste propustili...

PETI SINGL S IŠČEKIVANOG STUDIJSKOG ALBUMA

Grše objavio novu pjesmu i videospot "Dalmatino"

MANIFESTACIJA “DJECA SA SELA U KOLU SU VESELA” U VOĆINU

Održavanje dječje smotre najbolji je način da čuvamo svoju folklornu tradiciju

Najčitanije iz rubrike