TvObzor
BLAGDANSKI FILMSKI MARATON

Više od pedeset blockbustera za sve generacije
Objavljeno 24. prosinca, 2021.

Za sam kraj 2021. AXN Adria pripremila je uzbudljiv sedmodnevni filmski maraton. TV kanal, koji je inače većim djelom posvećen serijama od Badnjaka do novogodišnje noći, u cijelosti će biti popunjen velikim filmskim blockbusterima, njih više od 50 koji će, uz osnovna emitiranja imati i reprize.



Na Badnjak, u petak, 24. prosinca AXN prikazuje osam naslova: “Medaljon”, “Double Team”, “Legenda o Zorou”, dva nastavka komedije “Misli kao muškarac”, kao i “Bijes pod kontrolom”, “Ovog Božića” i “Ubojica mekog srca” s Bruceom Willisom i Matthewem Perryjem.

Za Božić su pripremljeni “Hotel Transylvania 2”, “Čudovišta u kući”, “Mixed Nuts”, zatim prvi od naslova serije filmova “U tami” (svojevrsne moderne verzije “Zone sumraka”), kao i horror klasici “Resident Evil” i “Uvijek ću znati što si radila prošlog ljeta” te prvi dio “Hellboya”.

Nedjelja, 26. prosinca, donosi, uz nekoliko repriza, emitiranja “Final Fantasy”, četvrti nastavak kultne franšize “Terminator: Spasenje”, triler “Da Vincijev kod”, te “Resident Evil: Apokalipsa” i “U tami: Dobar dječak”. U ponedjeljak na male ekrane stižu animirani filmovi “Štrumpfovi” i “Avengers Confidential: Black Widow & Punisher”, akcijski hitovi “Hancock” i “Anđeli i demoni” te za kraj dana “Resident Evil: Degeneracija” i “U tami: Moje valentinovo”. Utorak, 28. Prosinca započet će dvama animiranim hitovima “Štrumpfovi 2” i “Emoji film”, nastaviti se blockbusterima “Ja, špijun”, “Misija: Bijela kuća” i “Inferno”, i na kraju završiti s novim nastavkom filmskog serijala “U tami” i “Resident Evil: Istrebljenje”. Sredina tjedna bit će prepuštena u ruke jednom od najpopularnijih superjunaka, Spidermanu. Na program će se naći čak četiri nastavka, među kojima sva tri filma u režiji Sama Raimija. koji su diljem svijeta zaradili više od dvije milijarde dolara. Posljednji će biti “Spider-Man: Povratak kući”, u kojem se prvi put u naslovnoj ulozi predstavio Tom Holland. Četvrtak će donijeti “Tintinove pustolovine”, “Crno more”, “U tami: Dostavljeno” i “Resident Evil: Osveta”.

Ispraćaj stare 2021. i doček nove 2022. godine na AXN Adriji proći će u znaku najjačih filmskih hitova. Tri dijela poznate “Ljudi u crnom” franšize, nakon kojih će uslijediti “Jumanji: Dobro došli u džunglu”, “Baby Driver”, nova verzija “Blade Runnera”, te za sam kraj programa “U tami: Ponoćni poljubac” i “Resident Evil: Zadnje poglavlje”.

Nikola Kučar
Najčitanije iz rubrike