Mozaik
DIRIGENT I VIRTUOZ VRAĆA SE U HRVATSKU

André Rieu u Areni 25. studenoga 2022.
Objavljeno 8. prosinca, 2021.

André Rieu, nizozemski "kralj valcera", koji je klasičnu glazbu učinio dostupnom svima, sa svojim Johann Strauss Orchestra ponovno će nastupiti u Zagrebu 25. studenoga 2022. u sklopu svjetske turneje. Početkom prosinca Rieu i njegov Johann Strauss Orchestra proslavili su povratak na pozornicu s četiri rasprodana koncerta u Lisabonu na kojima je bilo 48.000 posjetitelja. Publiku na koncertu u Zagrebu očekuje potpuno novi program, fantastične melodije iz svijeta filma, mjuzikla, opere i operete, ali i tradicionalna glazba.

 

- Dragi moji prijatelji u Hrvatskoj, jako sam sretan što mogu najaviti novi koncert u Zagrebu 25. studenoga 2022. Moj orkestar i ja jedva čekamo da se sljedeće godine vratimo u vašu lijepu zemlju kako bismo s vama slavili nezaboravne večeri radosti, romantike, ljubavi i, naravno, fantastične glazbe. Napokon ćemo opet biti sretni zajedno! Nadamo se da se vidimo u studenome u Areni Zagreb. Ostanite zdravi i puno ljubavi iz Maastrichta! - izjavio je Rieu.

 

Dirigent i virtuoz Rieu čvrsto vjeruje kako je klasična glazba stvorena da u njoj svi uživaju. Njegov novi album "Happy Together" (CD/DVD) upravo je izišao i dostupan je, a slavi život, radost i sreću. Na njegovim koncertima naći ćete publiku kako se smije, plače, pjeva i pleše. Ulaznice su dostupne od petka, 10. prosinca 2021., u 11 sati u sustavu Eventim. T.K.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

GRUPA JEANS NASTUPILA NA SLATINSKOM LJETU

Još uvijek nosimo jeans, možda su se, ali samo malo, promijenili brojevi

2

HRVATSKI BEND NA NJEMAČKOM FESTIVALU

Metaklapa je nastupila
na Wackenu, i to triput

3

SJAJAN KONCERT U ŠIBENIKU UNATOČ VREMENSKIM UVJETIMA

Josipa Lisac
nastupila na jakoj buri