Sport
STOLNOTENISKA SUPERLIGA

Loš vikend i dva poraza "vodenih"
Objavljeno 6. prosinca, 2021.
Stolnotenisači Vodovod Osijeka nisu se dobro proveli u susretima 6. kola Superlige. Tijekom vikenda u stolnoteniskoj dvorani Gradskog vrta bio je dvostruki program, “vodeni” su prvo ugostili jaki dubrovački Libertas, a potom i Split. I izgubili obje utakmice.



Lagani poraz od 3:0 protiv Libertasa je očekivan, jer Dubrovčani su najbolja hrvatska momčad, no protiv Splita dogodio se kiks. Nakon pet partija gosti su pobijedili 3:2 i odnijeli oba boda za Dalmaciju, a takvo što je malo tko očekivao. Protiv Splićana od početka je krenulo krivo za “vodene”, Luka Fučec i Mario Banek izgubili su i gosti su došli do 0:2. Potom su Josip Arbanas i Fučec upisali pobjede za 2:2, no u odlučujućem susretu Banek je poražen od Dominika Zeljka i bodovi su otišli iz Gradskog vrta.



Ostali slavonski predstavnici imali su bolji bodovni ulov, Cibalia je uzela pun plijen svladavši Split s 3:2, a onda je izgubila od Libertasa s 3:0. Požega je bila uvjerljiva na gostovanju u Puli svladavši istoimenog domaćina s 3:0. Na tablici vodi Libertas sa svih deset pobjeda, Vodovod Osijek je drugi (5-6), Požega deveta (3-6), a Cibalia deseta (3-6). Pogled na tablicu može zavarati, jer neke momčadi imaju i po nekoliko susreta manje. I. Li.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana