Regija
VOLONTERIMA GRADSKOG DRUŠTVA CRVENOG KRIŽA NAŠICE DODIJELJENE ZAHVALNICE

Za dobrotu nagrađena 102 volontera
Objavljeno 7. prosinca, 2021.
NAŠICEU povodu Međunarodnog dana volontera održana je svečanost na kojoj su volonterima Gradskog društva Crvenog križa Našice uručene zahvalnice za pomaganje drugima. Zahvalnice su primila 102 volontera i osam suradnika za pomaganje u realizaciji volonterskih programa, koje su im uručili predsjednica Zdenka Vukomanović i ravnatelj Igor Feldi.

Ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Našice Igor Feldi rekao je kako je godina bila aktivna te kako su volonteri velik poticaj i motiv. Naglasio je da su ovu godinu počeli volontiranjem na potresom pogođenom području, nastavili podjelama prehrambenih paketa socijalno ugroženim osobama, utovarima i istovarima humanitarne pomoći te aktivnostima na akcijama dobrovoljnog davanja krvi.

- Mladi volonteri, uz sudjelovanje u svim aktivnostima Crvenog križa, organizirali su i proveli pedesetak drugih aktivnosti, radionica i edukacija. Već sedam mjeseci pomažu i pri cijepljenju protiv COVID-19. Ukupno su volonteri u ovoj godini dosad odradili više od 3000 sati - rekao je Feldi.

Predsjednica GDCK-a Našice Zdenka Vukomanović istaknula je kako je broj volontera nadmašio sve dosadašnje godine.- Pandemija i ostale nesreće koje su nas sustigle potaknule su u volonterstvo velik broj mladih. Ipak, veseli vidjeti i naše dugogodišnje volontere koji su uz nas uvijek. To su ljudi dobrog srca koji svoje vrijeme nesebično daruju drugima. Stoga im na tome treba čestitati i zahvaliti od srca - rekla je Vukomanović.

S. Fridl
Možda ste propustili...

BROJ OBRTA I DALJE RASTE, SADA IH JE 1101

Obrtništvo zapošljava i više od 1600 osoba

UREĐENJE OBALOUTVRDE RIJEKE VUKE

Do listopada kraj dviju faza radova

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

U JURJEVCU PUNITOVAČKOM NEOBIČAN MATIČNI URED NA OTVORENOM

Marija i Bojan "da" izrekli na ribnjaku

2

BEZ NATAPANJA POLJA NEMA POLJOPRIVREDE

Uz navodnjavanje su prinosi 300 posto veći

3

NA MISNIM SLAVLJIMA U ŽUPI LADISLAVA KRALJA PUNITOVCI

Dirljiv oproštaj od župnika Pardona