Mozaik
MISS SUPRANATIONAL HRVATSKE 2021.

Župan VSŽ-a primio
uspješne misice
Objavljeno 6. prosinca, 2021.

Damir Dekanić, župan Vukovarsko-srijemske županije, primio je u maloj županijskoj vijećnici u Vinkovcima predstavnice županije na natjecanju Supranational Hrvatska Patriciu Hanžek iz Jarmine i Barbaru Oršolić iz Privlake. Djevojke su na natjecanju ostvarile zavidan uspjeh, pa je tako Patricia Hanžek ponijela lentu prve pratilje Miss Supranational Hrvatska, dok je Barbara Oršolić proglašena Miss Supranational Catwalk 2021.



- Uspjeh naših djevojaka na nacionalnom natjecanju govori u prilog činjenici da Vukovarsko-srijemska županija prati trendove i kada su u pitanju ljepota i moda. Izbori ljepote odskočna su daska u svijetu mode i modelinga, pa mi je izuzetno drago da su si dvije mlade dame ovim titulama prokrčile put na prenatrpanoj modnoj sceni. Nije jednostavno stati pod svjetla reflektora i reći: “Da, to sam ja!”, ponajprije karakterom, a onda i ljepotom, jer jedno ne ide bez drugog - rekao je Dekanić.

Župan Dekanić istaknuo je kako se nada da su lentama koje ih krase ostvarile svoje dječje snove te da su im se ispunile i poslovne želje. Dodao je i kako je njihov plasman na nacionalnom natjecanju još jedan način promocije svih ljepota Vukovarsko-srijemske županije.

Udruženje manekena ‘’Loreena’’ Vinkovci osnovano je 2004. godine, a predsjednik Udruženja manekena ‘’Loreena’’ Vinkovci Mario Kokaj, između ostaloga, rekao je:

”U već 17 godina rada mogu reći da sam sretan i ponosan što na svakom izboru ljepote gdje su se naše članice natjecale, imamo osvojene lente. To samo ide u prilog činjenici koliko u Udruženju manekena ‘Loreena’ vodimo računa koje djevojke šaljemo na izbor ljepote.



Uvijek se nadamo dobrom plasmanu, jer znamo da imamo jako mnogo lijepih djevojaka. Slavonija i Baranja uvijek su imale mnogo lijepih djevojaka. Naše bivše članice, koje su sada članice drugih agencija, nose revije u Milanu, Londonu. Drago nam je da su naše bivše članice, sada poznati modeli u Europi, svoje prve korake u modnom svijetu napravile upravo u Udruženju manekena ‘Loreena’ Vinkovci” rekao je Mario Kokaj, predsjednik Udruženja manekena ‘’Loreena’’ Vinkovci. T.K.
Uvijek se nadamo

dobrom plasmanu, jer znamo da imamo jako mnogo lijepih djevojaka

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike