Osijek
OPĆINA VLADISLAVCI

Umirovljenici s mirovinom nižom od 3000 kuna dobit će božićnicu od 200 kuna
Objavljeno 6. prosinca, 2021.
Općina Vladislavci i ove će godine podijeliti božićnice umirovljenicima s mirovinom nižom od 3000 kuna te osobama starijim od 65 godina koje nisu korisnici mirovine. Božićnica će iznositi 200 kuna.

- Svjesni smo da su mirovine male i nedostatne, a božićnica je jedan od načina kako poručiti umirovljenicima da mislimo na njih. Nije to veliki iznos koji će riješiti probleme, ali ako će bar malo olakšati i uljepšati božićnu trpezu naših umirovljenika, bit ćemo sretni. Nadamo se da će ove skromne iznose koje smo pripremili prihvatiti kao blagdanski dar općinske uprave od srca i da će im ovaj mali znak pažnje pripomoći da blagdane provedu u miru, radosti i zajedništvu - poručuje načelnik Marjan Tomas.

Božićnice će se isplaćivati umirovljenicima na kućnu adresu preko Hrvatske pošte, a na temelju podataka dobivenih od Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje. Ako osobe ne budu zatečene na adresi prilikom isplate, božićnicu će moći podignuti u roku od pet dana u poštanskom uredu Vladislavci. D.P.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike