Regija
HUMANITARNA AKCIJA KATOLIČKOG DJEČJEG VRTIĆA EDEN

Izradili božićne ukrase za Tinove prve korake
Objavljeno 3. prosinca, 2021.
VINKOVCI - Područni objekt “Srce Marijino” Katoličkog dječjeg vrtića Eden ovoga će Božića humanitarnom akcijom pokušati vratiti osmijeh na lice dječaku Tinu Brankoviću, oboljelom od artrogripoze. U prostoriji hola postavili su različite ukrase koje su vrtićarci pripremili sa svojim tetama, a dobrovoljnim novčanim prilozima posjetitelji vrtića mogu se pridružiti akciji Katoličkog dječjeg vrtića.

- Svake godine u vrijeme došašća u suradnji s roditeljima sudjelujemo u humanitarnim akcijama. Ove godine odlučili smo dati doprinos liječenju maloga heroja Tina, kojemu je potrebna operacija kako bi mogao hodati. Sva djeca koja pohađaju naš vrtić pridonose akciji. Zahvaljujemo svim roditeljima koji se uvijek radosno odazovu našim humanitarnim akcijama. Svima hvala, a Tinu želimo da ponosno korača životnim putovima - kaže Ivana Jurčević, voditeljica područnoga objekta “Srce Marijino”.

Artrogripoza (AMC), koja je Tinu dijagnosticirana pri porođaju, rijetka je bolest koja se manifestira ukočenošću zglobova, skraćenim tetivama i slabom pokretljivošću mišića. Tinu je bolest zahvatila obje nogice, ne može savijati koljena, ograničena mu je pokretljivost oba palca, prstiju, ručnih zglobova, kukova. Liječenje u poznatoj njemačkoj klinici koje bi omogućilo da Tin prohoda stoji 700.000 kuna. M.F.Miroslav Flego
Možda ste propustili...

OPĆINA MARIJANCI OBJAVILA DVA NATJEČAJA

Za udruge u kulturi isportu 615.000 kuna

PROSLAVA VINCELOVA U POŽEŠKOM KRAJU

Ipak Vincelovo - tradicija neće biti iznevjerena

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

POLICIJA IM STALA NA KRAJ

Maloljetni provalnici uhićeni, poslani su u odgojne zavode

2

RIBIČI IZ GRADIŠTA SLUČAJ PRIJAVILI INSPEKTORATU

Traže da institucije utvrde stvarni uzrok novog pomora ribe u Bosutu

3

HGSS-OVKA MARIKA MARIĆ PROBILA LED

Odmor u tišini u srcu Papuka