Osijek
BOŽIĆNA ČAROLIJA I ZA SIROMAŠNE OBITELJI

Paketi Rijeke ljubavi za 3500 Osječana
Objavljeno 4. prosinca, 2021.
Humanitarna udruga Rijeka ljubavi pobrinula se da više od 3500 članova obitelji u potrebi dobije pomoć i u prosincu, pa će, kaže predsjednica Udruge Štefica Čučak, i oni osjetiti božićnu čaroliju.

- Rijeka ljubavi će, zahvaljujući sredstvima Europske unije, u sklopu projekta "Za bolje i sretnije sutra" podijeliti pakete života s namirnicama za prosinac. Neizmjerno smo sretni što ljudi neće više kopati po kontejnerima, vratilo se veselje i radost među naše siromašnije sugrađane. Podjela paketa života počinje 7. prosinca od 10 do 12 sati, a trajat će svakog radnog dana do 24. prosinca. Paket života sadržavat će prehrambene i higijenske proizvode uz dodatak za svaku obitelj po glavicu kiselog kupusa i 500 grama rezanog kupusa. Nadalje, kao i svake godine, zahvaljujući Mesnoj industriji Ravlić, i ove godine dijelit ćemo poklon-bonove u iznosu od 25 kuna za kupnju mesa kako bi se na blagdanskom stolu našla i domaća sarma - najavljuje Štefica Čučak.

- Zahvaljujemo premijeru Andreju Plenkoviću, ministru Josipu Aladroviću, ravnateljici Uprave za programe i projekte Nadi Zrinušić i višem stručnom savjetniku Uglješi Đukiću, ministrici Mariji Vučković te županu Ivanu Anušiću i Županijskoj razvojnoj agenciji, koja nas prati od samih početaka. Zahvaljujemo i tvrtkama donatorima: Žitu, Konzumu plus, Kanaanu, Dukatu, Mesnoj industriji Ravlić, donatoru E.K. iz Zagreba i mnogim drugima – poručuje Čučak.D.P.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RADOVI NA RASKRIŽJU HUTTLEROVE I HADRIJANOVE

Do KBC-a i Hitne
obilaznim putem

2

MOGU LI TETOVAŽE U POSLOVNI SVIJET?

Zbog tetovaža ljudima su pristupačniji i zanimljiviji

3

NESREĆA KOD ŠKOLE NA SJENJAKU

Biciklom je naletio na dijete, umjesto da pomogne - pobjegao