Regija
ADVENTSKI VIKEND

Predstave, koncerti...
Objavljeno 3. prosinca, 2021.
NAŠICE



Advent u Našicama počeo je prošle subote, a blagdanski program nastavlja se u u petak, 3. prosinca, i uključuje božićni sajam, bajkaonicu i radionicu za mališane te kazališnu predstavu za djecu ‘’Oprosti za Božić’’ Gradskog kazališta “Joza Ivakić” iz Vinkovaca u 20 sati. Program će biti obogaćen koncertom Zsa Zse u 21 sat. I predstava i koncert održat će se na pozornici u sjenici.

U subotu, 4. prosinca, posjetitelje očekuje još jedna predstava za djecu koju će izvesti Kazalište La La Land iz Zagreba. Predstava “Christmas Bubbles Show” počinje u 19 sati, a sat kasnije nastupit će Vokalni sastav Akvarel Osijek. Od 21.30 Našičane i njihove goste zabavljat će sastav Zlatne strune iz Đurđenovca. Na adventskom vijencu ispred crkve i samostana upalit će se druga svijeća, svijeća spasenja. Na raspolaganju je Božićni sajam u centru grada uz gastro i ugostiteljsku ponudu u adventskim kućicama. Moći će se kušati razne adventske delicije, a uz kuhano vino posjetitelji će se moći grijati i uz tople čajeve i razne napitke.

Adventska događanja u subotu će se nastaviti i u Jelisavcu. U 18 sati slavi se paljenje druge adventske svijeće ispred crkve sv. Elizabete, a u 18.30 ispred Doma DVD-a i Kulturnog centra Slovaka počinje prigodni kulturno-zabavni programi uz ponudu hladnih i toplih slastica.

U subotu službeno počinje Advent u Feričancima u organizaciji Općine Feričanci i udruga. Tako će u 18 sati biti upaljena druga svijeće na adventskom vijencu, a u 20 sati počinje ugodno druženje uz kuhano vino i slasne zalogajčiće. Dobar provod jamči TS Kontra. S.F.
Možda ste propustili...

U NADBISKUPIJSKOM OBITELJSKOM CENTRU

Otvoren Vrt arkanđela Rafaela

BRINUT ĆE SE O 36 STARIJIH OSOBA

Ugovori o radu i bicikli za 6 žena

Najčitanije iz rubrike