Regija
ADVENTSKI VIKEND

Predstave, koncerti...
Objavljeno 3. prosinca, 2021.
NAŠICEAdvent u Našicama počeo je prošle subote, a blagdanski program nastavlja se u u petak, 3. prosinca, i uključuje božićni sajam, bajkaonicu i radionicu za mališane te kazališnu predstavu za djecu ‘’Oprosti za Božić’’ Gradskog kazališta “Joza Ivakić” iz Vinkovaca u 20 sati. Program će biti obogaćen koncertom Zsa Zse u 21 sat. I predstava i koncert održat će se na pozornici u sjenici.

U subotu, 4. prosinca, posjetitelje očekuje još jedna predstava za djecu koju će izvesti Kazalište La La Land iz Zagreba. Predstava “Christmas Bubbles Show” počinje u 19 sati, a sat kasnije nastupit će Vokalni sastav Akvarel Osijek. Od 21.30 Našičane i njihove goste zabavljat će sastav Zlatne strune iz Đurđenovca. Na adventskom vijencu ispred crkve i samostana upalit će se druga svijeća, svijeća spasenja. Na raspolaganju je Božićni sajam u centru grada uz gastro i ugostiteljsku ponudu u adventskim kućicama. Moći će se kušati razne adventske delicije, a uz kuhano vino posjetitelji će se moći grijati i uz tople čajeve i razne napitke.

Adventska događanja u subotu će se nastaviti i u Jelisavcu. U 18 sati slavi se paljenje druge adventske svijeće ispred crkve sv. Elizabete, a u 18.30 ispred Doma DVD-a i Kulturnog centra Slovaka počinje prigodni kulturno-zabavni programi uz ponudu hladnih i toplih slastica.

U subotu službeno počinje Advent u Feričancima u organizaciji Općine Feričanci i udruga. Tako će u 18 sati biti upaljena druga svijeće na adventskom vijencu, a u 20 sati počinje ugodno druženje uz kuhano vino i slasne zalogajčiće. Dobar provod jamči TS Kontra. S.F.
Možda ste propustili...

PROJEKT VRIJEDAN 600.000 KUNA ZA EDUKACIJU NAJMLAĐIH

Marinci će dobiti poučnu stazu

ZONA, RUKOMETNO IGRALIŠTE, CESTE...

Šest milijuna kuna za komunalnu infrastrukturu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ODVELA IH U DEMOGRAFSKI PAD

Najduža ulica u RH od 2011.
izgubila je petinu stanovnika

2

PROSLAVA VINCELOVA U POŽEŠKOM KRAJU

Ipak Vincelovo - tradicija neće biti iznevjerena

3

PRED OPĆINAMA OPSEŽAN I SLOŽEN POSAO

Velik je interes za zakup poljoprivrednog zemljišta