Mozaik
U NOVOOBNOVLJENOM KLUBU KAZALIŠTA KOMEDIJA MIA DIMŠIĆ PREDSTAVILA KNJIGU

Na Adventu u Zagrebu nastupa 4.12.
Objavljeno 3. prosinca, 2021.
U novootvorenom Klubu Kazališta Komedija jedna od najpopularnijih mladih kantautorica, Osječanka Mia Dimšić, predstavila je svoju prvu knjigu, autobiografiju "Cesta do sna".

Mia je autobiografsku knjigu objavila krajem 2020. godine, a sad je pred okupljenom publikom, u kojoj je bilo poznatih kolega i prijatelja, opisala kako je ona nastala. O djetinjstvu, uspjehu, tamburijadama, uzorima, sportu, knjigama koje voli čitati i, naravno, o glazbi Mia je "totalno iskreno" razgovarala s Nevenom Kepeskim, moderatorom promocije i jednim od nakladnika ("Media Bar"), te Klaudijom Čular, predstavnicom diskografske kuće Croatia Records, također nakladnika Mijine knjige. U proteklih šest godina, od prvog singla "Budi mi blizu", s kojim je 2015. profesionalno zakoračila u glazbeni svijet, do danas, kad su iza nje tri studijska albuma, Mia Dimšić postala je omiljena pjevačica, svojim je pjesmama osvojila publiku i struku, koja ju je nagradila brojnim nagradama, među kojima je i već osam osvojenih Porina.

- Dugo smo čekali pravu priliku za zagrebačku promociju knjige i drago mi je da smo baš u ovom prekrasnom prostoru Kluba Kazališta Komedija, u kojem sam mogla okupiti svoje drage prijatelje i kolege. Nestvarna mi je još činjenica da držim svoju knjigu i da su sad sve moje priče dostupne svima i da ih svi mogu čitati. Bez obzira na tu činjenicu, to je jedan oslobađajući osjećaj. Ničega se ne moraš sramiti, ni odrastanja, ni prvih ljubavi, ni neuspjeha jer svi ti događaji imaju svoje zašto i svoj smisao, a to shvatiš tek poslije. Moja biografija je sasvim iskrena, pišući je i kopajući po svojim dnevnicima imala sam osjećaj da sam bolje upoznala samu sebe, i mislim da se ta iskrenost prepoznaje - rekla je Mia o svojoj knjizi, koju je ove godine predstavila diljem Hrvatske, pa i u rodnom Osijeku. Publika je uživala i u nekoliko Mijinih hitova, koje je izvela uz akustičnu gitaru.

- Izvela sam nekoliko svojih najdražih pjesama i ovaj prostor je baš idealan da ih izvedem ovako sama uz gitaru. Doduše, veselim se i adventskom nastupu 4. prosinca na zagrebačkom Zrinjevcu, i to uz moj bend, a osim prigodnih, božićnih, autorskih pjesmama s albuma "Božićno jutro" otpjevat ću i neke tradicionalne božićne pjesme te, naravno, i ostale hitove - dodala je Mia. T.K.
Možda ste propustili...

U NOVOJ SERIJI “THOSE ABOUT TO DIE” ROLANDA EMMERICHA

Hopkins kao car Vespazijan

NA PODRUČJU JUŽNE KALIFORNIJE

Lego kockice na udaru lopova

Najčitanije iz rubrike