Crna kronika
POKUŠAJI UBOJSTAVA TROJICE MLADIĆA

Svih četvero napadača završilo iza rešetaka
Objavljeno 30. studenog, 2021.
Četiri osobe uhićene su zbog pokušaja ubojstva trojice 28-godišnjaka u dva odvojena slučaja. U Vukovarsko-srijemskoj županiji uhićene su tri osobe u dobi od 21, 37 i 46 godina koje su 21. studenoga oko 2 sata u lovačkom društvu u Starim Jankovcima napale dvojicu 28-godišnjaka. Slučaj je dospio u javnost nakon objave Miroslava Škore da su Ivana Andrijanića pretukli mještani Srijemskih Laza srpske nacionalnosti koji su nasrnuli na njega kad je poželio poslušati Škorinu pjesmu "Mata". Od daljnjih batina zaštitio ga je 28-godišnji sestričnin suprug koji je pritom lakše ozlijeđen. Sve se dogodilo prošle subote na proslavi rođendana sina Andrijanićeva rođaka u Lovačkom domu u Starim Jankovcima nedaleko od Vinkovaca.

Napad su zaustavili prisutni građani, a obojica ozlijeđenih su odmah prevezena u vinkovačku bolnicu, gdje su 28-godišnjaku iz Antina utvrđene lakše ozljede, a 28-godišnjak iz Vinkovaca prevezen je u KBC Osijek. Policajci su kod 21-godišnjaka pronašli automatski pištolj CZ M84A s pripadajućim prigušivačem, tri spremnika i 32 komada streljiva. Nasilnici su predani nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

U Osječko-baranjskoj županiji uhićen je 42-godišnjak koji je u ponedjeljak oko 21 sat u ugostiteljskom objektu tijekom sukoba odlomljeni komad staklene boce zabio u glavu 28-godišnjaka! Zbog ozljede glave, 28-godišnjaku je pružena liječnička pomoć u KBC-u Osijek, gdje je zadržan na daljnjem liječenju. S.Lacić
Možda ste propustili...

PIJANI VOZAČI “AKTIVNI” ZA VIKEND

Visoke kazne ne sprječavaju ih da počnu voziti

OROLIK I BELI MANASTIR

Jedan lopovluk riješen, drugi nije

OZLIJEĐENIH NEMA, VELIKA MATERIJALNA ŠTETA

Veliki požar u hali HŽ-a gasilo 30 vatrogasaca

Najčitanije iz rubrike