Mozaik
STIŽE NA VALENTINOVO 2022. GODINE

J.Lo i Owen Wilson u komediji "Marry Me"
Objavljeno 1. prosinca, 2021.
Na Valentinovo ove godine trebao je svjetlo dana ugledati film "Marry Me", u kojemu su glavni glumci Jennifer Lopez, Owen Wilson i Maluma. No pandemija je produkciji te romantične komedije pomrsila planove, pa je prikazivanje filma, koji je Universal Pictures nedavno predstavio prvim službenim trailerom, prebačeno na veljaču 2022., prenosi portal Deadline. Radnja filma u režiji Kat Coiro, inspiriranog stripom autora Bobbyja Crosbyja, prati pop-superzvijezdu Katalinu "Kat" Valdez (Lopez), koja tijekom prijenosa uživo svog vjenčanja na koncertu otkriva kako ju budući muž vara. Umjesto da otkaže vjenčanje, ona donese odluku te nasumično odabere nekog iz publike da joj postane suprug. Taj netko je Owen Wilson, odnosno samohrani otac Charlie Gilbert.

- Prepun originalnih pjesama Jennifer Lopez i globalne latinoglazbene zvijezde Malume, film "Marry Me" stiže ovog Valentinova s Lopez u ulozi glazbene superzvijezde Kat Valdez i Owenom Wilsonom u ulozi profesora matematike Charlieja Gilberta. Oni su potpuni stranci koji se pristaju vjenčati, a onda tek upoznati. Neočekivana romansa između dvoje različitih ljudi koji traže nešto stvarno u svijetu gdje se vrijednost temelji na lajkovima i pratiteljima, "Marry Me" je moderna ljubavna priča o slavnima, braku i društvenim mrežama - stoji u službenom sinopsisu.

Latinosenzacija Maluma u filmu utjelovljuje nevjernog muža Bastiana, također glazbenika, a imat ćemo prilike čuti i nove, originalne pjesme. D. Miklić
Najčitanije iz rubrike