Osijek
STUDENTSKA KARTICA

Fazosicom studenti do značajnih popusta
Objavljeno 30. studenog, 2021.
Studenti Fakulteta agrobiotehničkih znanosti u Osijeku od početka akademske godine na raspolaganju imaju karticu fazosicu, službenu karticu studenata tog fakulteta kojom ostvaruju popuste u knjižarama, frizerskim salonima, teretanama, ugostiteljskim objektima i kinima.

Kao takva, fazosica je jedinstvena kartica na Sveučilištu Josipa Jurja Strosmayera u Osijeku. Cijena joj je 50 kuna, a jednom kada ju kupe, studenti ju mogu koristiti sve dok studiraju. “Žedan si, gladan si, trebaš novu frizuru? Nema problema! Javi se u Ured za kvalitetu na 1. katu Fakulteta i uberi svoje popuste”, stoji u pozivu studentima FAZOS-a. Od kina Urania, preko više frizerskih salona, do Pivnice Rubicon i Knjižare Nova, popis proizvoda i usluga na koje mogu ostvariti popuste i do 20 posto uistinu je širok. Marija Grgić, voditeljica Ureda za kvalitetu FAZOS-a, otkriva za Glas Slavonije kada je i kako došla ideja za fazosicu, koja se već pokazuje kao pun pogodak.

- Ideja je došla ljetos, išli smo preko projekta Studentskog zbora pod nazivom “Uz FAZOS vrijediš više” i tako je sve krenulo. Najprije smo se interno dogovorili kako bi kartica funkcionirala te smo odlučili da ćemo se bazirati na našim domaćim subjektima, malim poduzetnicima i obrtnicima. Pošli smo od toga što je studentima potrebno. S obzirom na to da preko iksice već ostavaruju pravo na povoljnu prehranu, krenuli smo s teretanama, frizerskim salonima itd. - pojašnjava Grgić.

Popis poslovnih subjekata u kojima studenti mogu ostvariti popust već sada je pozamašan, a bit će i dodatno proširen.

- I dalje radimo na proširivanju ponude za naše studente. Oni su vrlo zadovoljni, koriste pogodnosti koje im odgovaraju te su pozvani iznositi prijedloge za proširenje liste subjekata, stojimo im na raspolaganju, neka slobodno dođu pa ćemo se potruditi da fazosice imaju još veću ulogu i funkciju - poručuje Grgić.

Pozitivne su, dodaje, i povratne informacije subjekata koji javljaju da studenti već uvelike koriste njihove proizvode i usluge, bio to prijevoz, šišanje, fast food... I. Alilović
Možda ste propustili...

JEDNI U BIH, DRUGI U ZAGREBU, TREĆI RASUTI PO SVIJETU...

Livnjaci se družili u Parku prinčeva

Najčitanije iz rubrike