Mozaik
IZDALA "JADE ENERGETSKOG VAMPIRA"

Mirna Škrgatić ušla u virtualni svijet videoigara
Objavljeno 29. studenog, 2021.

Kantautorica Mirna Škrgatić u novom je spotu ušla u videoigru “Sims” i ispričala sve “Jade energetskog vampira”, kako se zove njezina pjesma.

- Ovo je prvi spot koji sam sama režirala i montirala za vlastitu pjesmu. Ideja mi je sinula jedne noći prije spavanja i odlučila sam odmah sljedećeg dana to isprobati. Kako su “Simsi” igrica mog djetinjstva i rane mladosti, uživala sam u cijelom procesu igranja, kreiranja likova, uređivanja interijera i snimanja spota unutar igrice.

 

 



Jako lijepo sam se zabavila, a nadam se da će se i publika gledajući ovaj spot, koji treba ipak uzeti s dozom humora”, objašnjava Mirna, koja je pjesmu skinula s uspješnog drugog studijskog albuma “Posljednji trend”.

- Na prozoru vrebaš, tražiš i gledaš, ima li ikoga, tko dolazi - kažu stihovi pjesme “Jadi energetskog vampira”, koju je Mirna napisala i skladala, a aranžman i produkciju potpisuje Mark Mrakovčić. Album “Posljednji trend” nedavno je objavljen za Croatia Records, a uživo ga je predstavila u Tvornici kulture. T.K.

Najčitanije iz rubrike