Mozaik
KRISTINA MIJIĆ

Mlada kantautorica iz Otoka otkrila svoj "Dio svemira"
Objavljeno 30. studenog, 2021.

Mlada kantautorica Kristina Mijić iz Otoka ljubav prema glazbi razvila je još kao dijete, a životni put i upornost doveli su je do producenta Željka Nikolina, koji je pomogao u realizaciji prvog singla “Dio svemira”. Autori glazbe su Kristina i Mateja Ištuk, stihove je pisala Kristina, a iza aranžmana i produkcije stoji Nikolin, u čijem je studiju pjesma i nastala.

- Ne volim imati velika očekivanja, samo želim i dalje raditi ono što volim i biti ispunjena. U životu mi se do sada pokazalo da vjera, ljubav, rad i trud uvijek na kraju daju nešto lijepo i vrijedno, pogotovo kada uz sebe imate divne ljude. Stoga čvrsto vjerujem da će tako biti i na mom glazbenom putu. Što se tiče mog prvog singla, od prvog sam dana znala što želim. Bilo mi je bitno da mogu osjetiti ono što čujem, a glazbom sam željela probuditi osjećaje koji ostaju između stihova. Željko Nikolin je napravio vrhunski aranžman i pjesma u konačnici zvuči onako kako sam je cijelo vrijeme zamišljala - kaže Kristina.


Spot za “Dio svemira” režirao je Josip Grizbaher, a predivni kadrovi snimljeni su na Otočkim virovima.

- Grizbaher je zaista dao sve od sebe da spot bude u skladu s pjesmom. Potpuno je dočarao pjesmu kroz jesen i tu prekrasnu prirodu. Otočki virovi dio su mene i mog odrastanja, zaista je bio divan osjećaj snimati spot na mjestu uz koje me vežu posebne uspomene, kao što su nedjeljne šetnje s obitelji i vožnja šumom. Na kraju, a na početku, sretna sam - zaključila je Kristina. T.Kvorka

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike