Regija
UMIROVLJENIMA, KORISNICIMA ZMN-A, OSOBNE INVALIDNINE, NEZAPOSLENIM BRANITELJIMA

U "Reichsmannu" isplata božićnica Grada Đakova
Objavljeno 29. studenog, 2021.
ĐAKOVO - Gradonačelnik Đakova Marin Mandarić donio je u ponedjeljak, 29. studenoga, Odluku o dodjeli božićnice umirovljenicima, korisnicima zajamčene minimalne naknade Centra za socijalnu skrb, korisnicima prava na osobnu invalidninu i korisnicima naknade za nezaposlene hrvatske branitelje iz Domovinskog rata i članove njihovih obitelji s područja Grada Đakova. Pravo na božićnicu imaju umirovljenici koji imaju mirovinu do 2400 kuna zajedno sa zaštitnim dodatkom. U povodu Božića dodjeljuje se božićnica u iznosu od 200 kuna u gotovini svim navedenim skupinama s prebivalištem na području Grada Đakova.

Uz zahtjev za ostvarivanje prava na božićnicu potrebno je priložiti i odrezak o mirovini, odnosno odrezak od zajamčene minimalne naknade Centra za socijalnu skrb, odrezak o isplati osobne invalidnine te rješenje o naknadi za nezaposlene hrvatske branitelje iz Domovinskog rata i članove njihovih obitelji ne starije od tri mjeseca te osobnu iskaznicu.

Građani koji imaju pravo na gradsku božićnicu mogu je preuzeti u kući Reichsmann, Ulica pape Ivana Pavla II. kbr. 10 (korzo), i to svakog radnog dana od 9 do 13 sati, od 1. do 22. prosinca, stoji u Odluci o dodjeli gradske božićnice. S.Ž.
Možda ste propustili...

RASTE BROJ RAZVODA - VIŠE JE VJENČANJA PRED MATIČAROM

Lani 310 svatova, a u 2020. samo 180 sklopljenih brakova

U ĐAKOVŠTINI CIJENA DO 10.000 EURA

Ulazak stranaca od 2023. hektar je poskupio i 100 %

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

VELIKO SRCE VATROGASACA

Gasili mu kuću i pobrinuli
se da ne bude na hladnom

2

U ĐAKOVŠTINI CIJENA DO 10.000 EURA

Ulazak stranaca od 2023.
hektar je poskupio i 100 %

3

NA VINKOVO DAN OPĆINE TRNAVA I TRADICIJA U VINOGRADIMA

Blagoslov vinograda Nadbiskupije