Sport
VRIJEDNOSNICE OSIJEK VEČERAS (20) ODRAĐUJU DOMAĆI ZAOSTATAK PROTIV ŠIBENKE

Krajnje je vrijeme za prekid negativne serije
Objavljeno 29. studenog, 2021.
Dvotjedna stanka u HT Premijer ligi košarkašima s Drave ipak nije donijela i predah od igranja utakmica i borbe za bodove. Vrijednosnice Osijek večeras (20 sati) u Gradskom vrtu odrađuju zaostatak iz 8. kola, a u goste stiže Šibenka. Derbi je to začelja, koji se osim uživo može pogledati i na Arenasport televiziji.

Što "brokeri" mogu ponuditi širem auditoriju? Domaćin se prije svega nada dobroj prezentaciji na parketu, svi vjeruju da je stiglo vrijeme za prekid negativnog niza, koji traje već mjesec i pol dana. Od 14. listopada konto se nije podebljao za dva boda, pobjeda se iščekuje k‘o ozebli sunce. Očito je malo zahladilo u svlačionici, gdje samo jedan pozitivan rezultat može podići temperaturu i atmosferu, koja i nije loša, bez obzira na trenutne rezultate. Vrijednosnice Osijek su nakon pet uvodnih utakmica bile na učinku 3 - 2, sada su nakon deset na 3 - 7. Brojke su jasne, izgubilo se pet premijerligaških utakmica u nizu, a dodamo li tomu i dvije u ABA 2 ligi, negativna serija trenutno je na broju sedam. Stiže protivnik koji također nije u nekoj bajnoj formi, od posljednjih pet utakmica Šibenčani su izgubili četiri. Zaskočili su kod kuće Split, a prije toga su slast pobjede okusili još samo kod AO Škrljeva.

- Dobili su dvije utakmice u kojima im nisu davali previše izgleda. Bit će opasni i u Gradskom vrtu, a dodatnu opasnost čini dvojac koji je kod nas igrao prošle sezone i koji je ovdje bio u ulozi nositelja. Znaju Kujundžić i Paić dobro što ih ovdje čeka, a siguran sam da nas čeka zahtjevna utakmica, koju želimo okončati s pozitivnim rezultatom - nada se trener VROS-a Marko Mandić. N.B.
Možda ste propustili...

PRVA ŽNL VUKOVARSKO-SRIJEMSKA

Mitnica zabila 15 komada

Najčitanije iz rubrike