Osijek
POŠALJITE FOTOGRAFIJU

Postanite dio proslave Dana grada Osijeka
Objavljeno 29. studenog, 2021.
Kulturni centar Osijek, uoči ovogodišnjeg Dana grada Osijeka koji se obilježava 2. prosinca, poziva građane da im pošalju svoju (obiteljsku) fotografiju nastalu u omiljenim trenucima i zakucima grada.

"Građani su tijekom stoljeća i godina gradili identitet grada, navike, kulturu te oblikovali život u njemu. Trenuci svakodnevnog života grada zabilježeni fotoobjektivom njegovih stanovnika, oživjet će brojna lijepa sjećanja i povezati različite generacije, a Trg Ante Starčevića 2. prosinca, od 18 do 24 sata, učiniti velikim vremeplovom. Kulturni centar Osijek poziva vas da slanjem svoje fotografije koja je motivima, kadrovima i emocijama vezana uz Osijek, postanete svjetlosni dio lica i naličja Grada", stoji u pozivu KC-a.

Fotografiju pošaljite na e-mail adresu: info@kulturni-centar.hr. godine. Autori instalacije napravit će izbor fotografija koje će biti projicirane. Dostavom fotografija sudionici natječaja daju pravo Kulturnom centru Osijek da iste koristi za javno prikazivanje na Dan grada Osijeka.I.Alilović
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana