Sport
ŽENSKI NOGOMET

Kod Agrama samo nastaviti berbu bodova
Objavljeno 27. studenog, 2021.
Iako je zbog reprezentativnog termina stanka u prvoligaškom prvenstvu, nogometašice Osjeka i zagrebačkog Agrama dogovorili su sutra (nedjelja) odigrati zaostali susret 2. kola. Za koji će trener "agramerki" imati sve igračice na raspolaganju, dok osječki strateg Igor Budiša sigurno neće moći računati na Anelu Lubinu i Antonelu Blažević, koje je novi izbornik Nenad Gračan pozvao braniti boje najbolje državne vrste, a nije isključeno da još neka igračica, zbog poslovnih obveza, ne ode u metropolu.

Osječanke će u nedjelju ujutro na put prema Zagrebu gdje je početak utakmice predviđen u 13 sati. Bit će to uzvrat od prošle nedjelje kada su se te ekipe sastale na osječkom igralištu "Kraj Drave" gdje su domaće slomile otpor "agramerki" tek u drugom poluvremenu (5:0).

- Iako je kvaliteta neosporno na našoj strani, nekako s Agramom uvijek nešto "zapne", tako da put do pobjede ne teče glatko. Prošle nas je nedjelje polusatno kašnjenje utakmice posve ohladilo, što je uz vrlo dobre obrane zagrebačke vratarke prolongiralo rješenje susreta do drugog poluvremena. Vjerujem da će se u nedjelju pobjednik znatno prije (sa)znati jer namjeravamo maksimalno krenuti od prve sekunde te to materijalizirati i nastaviti bodovnu berbu koja nas je smjestila na vrh redoslijeda. Uz samo dva pogotka bolju gol-razliku, pa ćemo i o njoj voditi računa, premda su krucijalni bodovi i međusobni omjeri. S Agramom on je uvjerljivo u našu korist i sve osim popravljanja toga skora bilo bi iznenađenje, a koje ne namjeravamo dopustiti - susret je najavila Mateja Bulut, pouzdana igračica sredine terena upotrebljiva, zapravo, na više mjesta u ekipi. D.Lekšan
Možda ste propustili...

NOVA TRI BODA NA KONTU LIDERA

Zrinski nije zabio pogodak, ali je pobijedio

KREĆE POLUFINALNA SERIJA DOIGRAVANJA ODBOJKAŠA ZA PRVAKA HRVATSKE

Mursaši kod Ribola Kaštela priželjkuju reprizu Kup izdanja

Najčitanije iz rubrike