Tehno
SONOS S2

Nova verzija aplikacije
Objavljeno 26. studenog, 2021.
Svim korisnicima Maca, PC-ja, iPhonea i Androida dostupna je nova verzija aplikacije Sonos S2 koja donosi nekoliko značajnih poboljšanja, najveće poboljšanje tiče se Sonos Beam soundbara, koja sada ima podršku za dekodiranje DTS Digital Surrounda,



Trend “Hollywood kod kuće” i dalje vlada - 60 % američkih ispitanika u nedavnom istraživanju koje je proveo Sonos izjavilo je da bi radije gledali nove filmove kod kuće nego u kinima. Imajući to na umu, Sonos čini još lakšim uživanje u vašem omiljenom sadržaju uz sjajan zvuk dodavanjem podrške za dekodiranje DTS Digital Surrounda, dajući korisnicima impresivniji način da iskuse svoje Blu-Ray diskove, konzole za igre i još mnogo toga. Ažuriranje također služi kao sljedeći korak u Sonosovim nastojanjima da demokratizira zvuk visoke razlučivosti s proizvodima koji su jednostavni za korištenje, zvuče sjajno i kompatibilni su s bilo kojom zabavom koju odaberete. Nova verzija aplikacije Sonos S2 dodaje sljedeće:



DTS Digital Surround: Sonos sada podržava DTS Digital Surround audio dekodiranje za Arc, Beam (Gen 2), Beam (Gen 1), Playbar, Playbase i Amp na S2. Korisnici će vidjeti novu ikonu na Now Playing zaslonu u Sonos aplikaciji prilikom reprodukcije DTS Digital Surround sadržaja.



Ušteda baterije za Roam and Move: Kada je ova postavka omogućena putem Sonos aplikacije, prijenosni zvučnici će se automatski potpuno isključiti nakon 30 minuta neaktivnosti. Kada je isključen, Move će imati bateriju do 30 dana, a Roam će imati bateriju do 70 dana. Kada je štednja baterije uključena, slušatelji će morati uključiti Roam and Move pomoću tipke za fizičko napajanje prije nego što mogu početi reproducirati glazbu.



Postavke ekvilajzera na zaslonu za reprodukciju: korisnici iOS-a koji streamaju glazbu sada će moći podesiti ekvilajzer, uključujući visoke tonove, bas i glasnoću, izravno preko Now Playing. Podrška za Android bit će dostupna u sljedećim mjesecima. Uskoro će biti dostupna i podrška za Amazon Music Ultra HD i Dolby Atmos Music.M.R.
Najčitanije iz rubrike