TvObzor
BEZ LJUBAVI

Neodoljivi novi singl i spot benda Beti
Objavljeno 26. studenog, 2021.

Nakon velikih radijskih hitova “Slobodna” i “ViIli” bend Beti (Natali Dizdar i članovi grupe Mayales, Vlado Mirčeta, Luka Geček i Pavle Miholjević) nastavljaju osvajati slušatelje novom plesnom pjesmom “Bez ljubavi”.

 



”Jako sam sretna zbog ove pjesme jer se vraćamo u plesni ritam našeg prvog singla Slobodna i spot odlično dočarava taj jedan klupski moment koji nam mislim svima već jako nedostaje. Pjesmu sam napisala u New Yorku i uvijek će me vratiti na to neko razdoblje u životu. Donijela sam je kao vokalni zapis na snimci s mobitela, pa smo je ja i Luka slagali i preslagivali mjesecima, Vlado je uletio na kraju i Pavle zaokružio cijelu priču s produkcijom. Tekst je napisao Denis Špičić i savršeno se uklopio u raspoloženje koje nosi glazba”, ispričala je Natali.

Pjesmu “Bez ljubavi” dodatno je začinio i razigrani videospot koji režijski potpisuje Natalin brat Filip koji je otkrio i kakva je bila atmosfera na snimanju: “Spot je zamišljen kao igra svjetla i boja koja se polako razvija uz pjesmu. Ideja je bila stvoriti atmosferični spot koji će naglasiti pjesmu, a ne odvlačiti od nje. Kako ovo nije Natali Dizdar, već projekt BETI, moja pažnja je posebno bila usmjerena da uhvatim energiju i spontane trenutke između članova benda koji se mogu vidjeti i u spotu.”

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

PREMIJERNO PRIKAZIVANJE NA HTV1 POČINJE OD 15. TRAVNJA

Nova meksička serija “Senjorita ‘89”

U TREĆOJ EMISIJI POPULARNOG SHOWA

“Zvijezde pjevaju” šansone i pop

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata