Mozaik
LJUBAV NA DUG!

Lorenzo i Florencia tjeraju vas na ples!
Objavljeno 25. studenog, 2021.

Lorenzo je jedan od poznatijih hrvatskih DJ-eva i jedini DJ iz EDM žanra koji je sa singlovima na hrvatskom jeziku dospio na vrhove liste radija i televizija u Hrvatskoj i regiji. Iza sebe ima LP na kojem su gostovali neki od najtalentiranijih hrvatskih izvođača kao što su Mia Dimšić, Antonela Doko, Ivan Dečak, Lara Antić, Goran Bošković, David Magdić, Dino Purić i Reper iz sobe, ali i nastupe diljem regije među kojima se izdvajaju čak dva s Ultre Europe festivala te iz brojnih klubova diljem Jadrana.


Nakon singla „Plešem sama“ koji je nastao u suradnji s mladom i talentiranom pjevačicom Majom Bajamić došao je red i na pjesmu „Ljubav na dug“ gdje Lorenzo nastavlja uspješne suradnje. Ovog puta radi se o Argentinki sa zagrebačkom adresom, a ona je Maria Florencia Celani, umjetničkog imena Florencia. Glazbom se bavi još od vrtićkih dana, a glazbeno obrazovanje stjecala je u argentinskom Musical Teatheru. Sebe vidi u r&b i pop glazbenom pravcu, a zbog  zanimljiva izgleda i plesačkog talenta prozvana je hrvatskom Shakirom. Hrvatsku javnost oduševila je nastupima u emisiji „The Voice“.


„Baš sam oduševljena! Iznimno mi je drago da mogu doživjeti i dijeliti ovo lijepo iskustvo s ovakvim umjetnicima. Obožavam ovaj stil, a kad poslušate pjesmu i pogledate spot, vidjet ćete mene, sreću i energiju. To sam ja! – zaključila je Florencia.


Zarazni plesni ritam singla „Ljubav na dug“ malo koga će ostaviti ravnodušnim i potaknut će sve na ples. Tekst koji je u suradnji s Lorenzom napisala Tihana Buklijaš Bakić savršeno se uklopio u plesni beat i specifičan vokal Florencie. Aranžmanski i produkcijski dio potpisuje Branimir Mihaljević.

 

 


Za pjesmu je snimljen i vizualno atraktivan spot u zagrebačkom restoranu Alegria. Produkcijski ga potpisuje Vrisak Digital dok je za snimateljski dio zaslužan Tomislav Pović.
„Jako sam sretan što mogu surađivati s osobom poput Florencie. Pjesma je napravljana u funky disco stilu, a s obzirom da je Florencia iz Argentine, njezin naglasak dao je poseban šarm pjesmi“ – rekao nam je Lorenzo.


Pjesma „Ljubav na dug“ u izdanju izdavačke kuće TomTom, iza koje stoji poznati glazbeni producent Tomo In der Mühlen, dostupna je putem svih digitalnih glazbenih platformi.

Možda ste propustili...

TRI DESETLJEĆA OD SMRTI FRONTMENA

Cobaina se prisjetili fanovi iz cijelog svijeta

OSMI PUT U SLAVONSKOM BRODU

CMC 200 Slavonija fest: Parni valjak

CROATIA RECORDS IZDAO NOSAČ ZVUKA OVOGODIŠNJEG IZDANJA

Objavljene pjesme 71. Zagrebačkog festivala

Najčitanije iz rubrike