Sport
HRVATSKA KOŠARKAŠKA REPREZENTACIJA PRED NOVIM IZAZOVIMA

Samo neka budu krvavih koljena
Objavljeno 23. studenog, 2021.
Pred hrvatskim je košarkašima novi ciklus. Otvaraju ga u četvrtak u Zagrebu, gdje dočekuju Sloveniju u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2023. godine u Japanu, Indoneziji i Filipinima. Hrvatska u kvalifikacije kreće u pomlađenom sastavu, ali očekivanja su da momčad ode na SP.

- Maksimalno smo pomladili momčad. Atmosfera na treninzima je jako dobra, osjeća se dobra vibra. Momci rade maksimalno pošteno i totalno su neopterećeni. Koliko god mladost i neiskustvo mogu biti njihova mana, toliko to može biti pretvoreno u prednost jer su neopterećeni nekim bivšim rezultatima. Imaju samo jedan zadatak, a to je izići s terena ‘krvavih kolina‘, a sve drugo će im se oprostiti - kazao je predsjednik Stručnog savjeta HKS-a Dino Rađa.

Izbornik Veljko Mršić na Rađinu je tragu:

- Ovo je jedna nova momčad, spoj mladosti i iskustva s ciljem da u posljednja dva "prozora" koji će biti u kasnu jesen 2022. i početkom 2023. budemo najbolji mogući. Sigurno je da ćemo i sada biti dobri, jer momci rade doista dobro. Atmosfera je odlična, već od prvog dana okupljanja to izgleda jako dobro na treningu, ali i što se tiče zalaganja i ponašanja na terenu i izvan terena i siguran sam da će nas to dovesti do toga da igramo dobru košarku, opterećeni samo jednim - da budemo koncentrirani i da o svakom posjedu razmišljamo kao da je posljednji. Igrači imaju puno prostora za napredak i očekujem da budemo sve bolji.Ivana Liović
Možda ste propustili...

IZ NAŠICA NA KLUPU REPREZENTACIJE?

Tamše zbog "dežele" neće napustiti NEXE

VUTEKS SLOGA POČELA PRIPREME ZA PROLJETNI NASTAVAK 3. HNL "ISTOK"

Krajnović je postao najbliži suradnik Bojiću

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana