Osijek
OPĆINA DAJE JEDNOKRATNU POMOĆ

Božićnice za umirovljenike u Antunovcu
Objavljeno 23. studenog, 2021.
Umirovljenici stariji od 55 godina i s mirovinom manjom od 3000 kuna koji prebivaju na području općine Antunovac tijekom prosinca dobit će jednokratnu pomoć u povodu blagdana Božića.

Davor Tubanjski, općinski načelnik, navodi da će se božićnice isplaćivati umirovljenicima na kućnu adresu preko Hrvatske pošte, a na temelju podataka dobivenih od Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje. Ako umirovljenik ne bude zatečen na adresi prilikom isplate, božićnicu će moći podići u roku od pet dana u Poštanskom uredu Antunovac, a nakon isteka roka neće biti moguće podići božićnicu.

- Pozivamo umirovljenike da telefonskim putem na kontakt broj Općine Antunovac: 278-023 provjere nalaze li se na popisu dostavljenom od Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje. Kada je riječ o darivanju za Božić, naša Općina tradicionalno dariva i najmlađe nam sumještane, pa stoga obavještavamo sve roditelje djece u dobi od 1 do 10 godina, s prebivalištem i boravištem na području općine Antunovac, da ćemo u prosincu dijeliti poklon-pakete u povodu božićnih blagdana na temelju podataka o prebivalištu Ministarstva unutarnjih poslova. Ovisno o epidemiološkoj situaciji, naknadno ćemo obavijestiti roditelje o načinu i vremenu podjele poklon-paketića – poručuje načelnik općine Davor Tubanjski. D.P.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike