Regija
PLAN UPRAVLJANJA IMOVINOM OPĆINE MIKLEUŠ

Mještani pozvani da sudjeluju u savjetovanju
Objavljeno 22. studenog, 2021.
MIKLEUŠOpćina Mikleuš pozvala je mještane da sudjeluju u otvorenom savjetovanju u donošenju prijedloga Plana upravljanja imovinom u vlasništvu Općine Mikleuš za 2022. godinu. Predloženi plan opsežan je dokument na 42 stranice, a u njemu su navedeni godišnji planovi upravljanja trgovačkim društvima, stanovima i poslovnim prostorima, građevinskim zemljištem, te nogometnim stadionima i igralištima. Planirano je također rješavanje imovinsko-pravnih odnosa, te uspostavljanje jedinstvenog sustava i kriterija u procjeni vrijednosti pojedinog oblika imovine.

– Svrha savjetovanja je prikupljanje informacija o interesima, stavovima i prijedlozima zainteresirane javnosti kako bi se podigla razina razumijevanja i prihvaćanja novih akata i drugih dokumenata, ali i radi uočavanja slabosti i negativnih učinaka predloženog. Savjetovanje predstavlja priliku predstavnicima zainteresirane javnosti, organizacijama civilnog društva, nevladinim, neprofitnim organizacijama, da svojim znanjem, iskustvom i stručnošću utječu na predloženi akt – pojasnio je načelnik Robert Grabar.

Savjetovanje je otvoreno do 8. prosinca, a nakon njegova završetka bit će objavljeno izvješće koje će sadržavati zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi. P.Ž.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ODVELA IH U DEMOGRAFSKI PAD

Najduža ulica u RH od 2011.
izgubila je petinu stanovnika

2

U ĐAKOVU RAST CIJENA NEKRETNINA

Kuće 50-100 tisuća eura,
kvadrat stana do 1600

3

NASTAVLJAJU ULAGANJA U KULTURNU BAŠTINU

Dvorac Janković postaje
Centar za kulturu zdravlja