Regija
PLAN UPRAVLJANJA IMOVINOM OPĆINE MIKLEUŠ

Mještani pozvani da sudjeluju u savjetovanju
Objavljeno 22. studenog, 2021.
MIKLEUŠ



Općina Mikleuš pozvala je mještane da sudjeluju u otvorenom savjetovanju u donošenju prijedloga Plana upravljanja imovinom u vlasništvu Općine Mikleuš za 2022. godinu. Predloženi plan opsežan je dokument na 42 stranice, a u njemu su navedeni godišnji planovi upravljanja trgovačkim društvima, stanovima i poslovnim prostorima, građevinskim zemljištem, te nogometnim stadionima i igralištima. Planirano je također rješavanje imovinsko-pravnih odnosa, te uspostavljanje jedinstvenog sustava i kriterija u procjeni vrijednosti pojedinog oblika imovine.

– Svrha savjetovanja je prikupljanje informacija o interesima, stavovima i prijedlozima zainteresirane javnosti kako bi se podigla razina razumijevanja i prihvaćanja novih akata i drugih dokumenata, ali i radi uočavanja slabosti i negativnih učinaka predloženog. Savjetovanje predstavlja priliku predstavnicima zainteresirane javnosti, organizacijama civilnog društva, nevladinim, neprofitnim organizacijama, da svojim znanjem, iskustvom i stručnošću utječu na predloženi akt – pojasnio je načelnik Robert Grabar.

Savjetovanje je otvoreno do 8. prosinca, a nakon njegova završetka bit će objavljeno izvješće koje će sadržavati zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi. P.Ž.
Možda ste propustili...

DVD BENIČANCI

Za dom 30.000 €

UREĐUJU ZELENE POVRŠINE, POČELA SADNJA CVIJEĆA

Cvjetne će gredice s više od 4000 ljetnica uljepšati grad

Najčitanije iz rubrike