Crna kronika
PRITVOR ZA 37-GODIŠNJAKA

Posudio auto, odvezao se u BiH i ostavio ga
Objavljeno 19. studenog, 2021.
Zagrebački policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijevare. Muškarac je osumnjičen da je 9. kolovoza ove godine, oko 13 sati, u Ulici kardinala Alojzija Stepinca, u Zaprešiću, prema unaprijed stvorenoj namjeri pribavljanja nepripadne imovinske koristi, u prostorijama trgovačkog društva lažnim prikazivanjem činjenica od odgovorne osobe zatražio posudbu automobila marke Škoda Fabia, zagrebačkih registracija, u vlasništvu trgovačkog društva.

- Navodeći da bi osobnim automobilom otišao u susjednu državu na pokop članu šire obitelji, oštećenu je naveo da mu vozilo i posudi te mu je ona u posjed predala automobil zajedno s ključem i potrebnim dokumentima, dok se u tom vozilu nalazio i razni keramičarski alat, kao i rezač za rezanje keramičkih pločica. Oštećenu je doveo u zabludu da će joj vozilo vratiti, iako je znao da to neće učiniti, nego je 9. kolovoza, oko 18 sati, posuđenim automobilom preko graničnog prijelaza Maljevac napustio teritorij Hrvatske i otišao u susjednu zemlju gdje je ostavio vozilo koje se i sada tamo nalazi. Materijalna šteta počinjena ovim djelom iznosi oko 38.000 kuna - doznajemo iz Policijske uprave zagrebačke.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, dok je posebno izvješće podnijeto Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu. S.Lacić
Možda ste propustili...

JOŠ JEDNA ŽRTVA INTERNETSKIH PREVARANATA

"Dionice" ga koštale 10.000 eura

POŽAR U KOZJAČKOJ ULICI U OSIJEKU

Uništene tri prostorije kuće, ozlijeđenih nema

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NAKON OČEVIDA SLIJEDI KRIMINALISTIČKA ISTRAGA

Potvrdilo se ono na što se od početka sumnjalo, požar u hali HŽ-a je podmetnut

2

MLADOM DILERU PRIJETI ZATVORSKA KAZNA

Nabavio ecstasy i marihuanu za prodaju na norijadi, optužen je

3

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri