TvObzor
PROMISES

Prva stranica debi albuma DJ-a Leona Martella
Objavljeno 19. studenog, 2021.
Pjesma "Promises" hrvatskog DJ-a i producenta Leona Martella, prva je stranica njegovog nadolazećeg studijskog albuma koji će se zvati "My World", a bit će objavljen za Croatia Records. Leon je prvo ime hrvatske elektroničke scene i već ima i međunarodne uspjehe, a dio je velikog kataloga Croatia Recordsa. "Promises" je inspiriran novim future rave zvukom za koji su zaslužni David Guetta i Morten.

"Najveći izazov bio je ostvariti dovoljnu razinu festivalske energije kako bi pjesma bila prigodna za klubove, a pritom zadržati onu radijsku atmosferu koja nas prati u svakodnevnim aktivnostima", kaže Leon, koji je suradnju s Croatia Recordsom počeo na remix izdanjima popularnih hrvatskih pjesama i autora kao što su Mia Dimšić i Flyer, a "Promises" je odvojeni projekt s kojim kreće u osvajanje svjetske elektroničke scene. Hrvatski producenti već imaju vrlo dobar status na svjetskoj elektroničkoj sceni, a Leon Martell, kao jedno relativno novo ime, sigurno će pronaći svoj put, kako zbog modernog zvuka, tako i zbog činjenice da vokale za svoje pjesme snima potpuno sam, baš kao što to rade i velikani poput Calvina Harrisa.

"Promises" je svijet Leona Martella, elektronička glazba je njegov život, a "My World" njegov je prvi soloalbum koji će objaviti za Croatia Records.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

PREMIJERNE IZVEDBE, ODLIČNE PJESME I JAKA KONKURENCIJA

Izravni prijenos 71. Zagrebačkog festivala

BRITANSKI DOKUMENTARNI FILM

Pokaži mi sliku: Priča o Jimu Marshallu

Najčitanije iz rubrike