Tehno
PRISMAPREPARE GO

Priprema datoteka za tisak
Objavljeno 5. studenog, 2021.
PRISMAprepare Go ubrzava proces učitavanja korisničkih datoteka, brzo provjeravajući njihovu prikladnost za tisak i obavljajući osnovne provjere pred tisak, kao što su pogrešna ili nespecificirana veličina stranice, formatiranje, fontovi i razlučivost slika, ovo pomaže u eliminaciji pogrešaka smanjujući broj skupih neispravnih otisaka i štedi vrijedno vrijeme.

Za konfiguriranje, upravljanje i održavanje usluge PRISMAprepare Go nije potrebna IT ekspertiza ili posebna poduka, tako da korisnici mogu pokrenuti uslugu u nekoliko minuta. Sama usluga je jednostavna i intuitivna za korištenje. Aplikacija podržava Canonove uređaje za produkcijski tisak bez obzira jesu li pogonjeni PRISMAsyncom, Fieryjem ili Canonovim PDL-om, kao i generičke JDF uređaje za tisak trećih strana.

Korisnici pristupaju usluzi PRISMAprepare Go kroz PRISMA Home, novi portal u središtu svih rješenja u oblaku i alata iz skupine PRISMA. Radeći na platformi Microsoft Azure s njenim jakim sigurnosnim značajkama, PRISMA Home daje pouzdan i siguran pristup uslugama i pohrani PRISMA Cloud Storage, gdje korisnici mogu pohraniti podatke i datoteke naručitelja. PRISMAprepare Go dolazi s portalom za slanje datoteka koji tiskare mogu brendirati kao svoj vlastiti i koji slanje datoteka online čini laganim. Konfiguracija je jednostavna – tiskare mogu personalizirati i brendirati korisničko sučelje namijenjeno njihovim naručiteljima i brzo kreirati interne korisničke račune administratora, operatora i svakog individualnog korisnika.

Naručiteljima ili internim korisnicima, ako je riječ o internim odjelima za tisak, značajka slanja putem sučelja povuci-i-spusti ("drag-and-drop") čini slanje jednog ili više PDF datoteka jednostavnim, a uz PDF-ove mogu poslati i dodatne instrukcije. M.R.
Za konfiguriranje, upravljanje i održavanje usluge PRISMAprepare Go nije potrebna IT ekspertiza

Najčitanije iz rubrike