Sport
DAMIR KRZNAR HVALI SUPARNIKA

Dobri su, ali mi smo brži i snažniji
Objavljeno 27. listopada, 2021.
Nakon poraza od Rapida i osvojenog samo boda s Istrom 1961, Damir Krznar i nogometaši Dinama dolaze se vaditi u Bijelo Brdo. "Modri" četvrtfinale Kupa Hrvatske traže protiv BSK-a, kvaliteta je obilato na strani hrvatskog prvaka, no trener Dinama kaže kako njegovoj momčadi neće biti baš tako lako.

- To je neugodno gostovanje, jer suparnik je pun samopouzdanja, u uzlaznoj putanji, na čelu drugoligaške ljestvice... K tome igramo i na umjetnoj travi, pa igračima u takvim situacijama ipak treba određeno vrijeme za prilagodbu na podlogu, brzinu lopte i slično. Jasno je pritom da naša kvaliteta, kako momčadska tako i pojedinačna, mora sve to neutralizirati - istaknuo je trener zagrebačke momčadi Damir Krznar uoči susreta u Slavoniji.

BSK se u drugoligaškoj konkurenciji još od ljeta 2018. godine nadmeće i s Dinamom II, pa su neki članovi seniorske momčadi "modrih" Josip Šutalo, Bartol Franjić i Martin Baturina, već igrali protiv Bjelobrđana. I na umjetnoj travi u Bijelom Brdu.

- I oni su potvrdili da je to agresivna, žestoka, čvrsta i borbena momčad. No, naša seniorska momčad je naučena na to, brži smo, snažniji i čvršći, a to trebamo demonstrirati i na terenu - dodao je Krznar, koji nije htio otkriti sastav za susret s BSK-om te hoće li nekoga od prvotimaca poštedjeti.

- Pazit ćemo na opterećenja, razmak između utakmica je samo tri dana pa ćemo morati načiniti određene korekcije. Ali, bit će to respektabilna momčad koja će odgovoriti svim zahtjevima koji nas čekaju - zaključio je trener Dinama.

Jedno je sigurno, Krznar nema pravo na krivi korak. U slučaju iznenađenja u Bijelom Brdu, on bi najvjerojatnije postao bivši trener Dinama. I. Li.
Možda ste propustili...

SUSRET OSMINE FINALA KUPA ŽNS-A OSJEČKO-BARANJSKOG

Donjomiholjčani zaustavili NAŠK

MARIO MUŠANIĆ, POJEDINAČNI KUGLAČKI DRŽAVNI PRVAK

Nakon pet naslova prvaka u neparnoj, ovaj šesti prvi put došao u parnoj godini

DOBRO RASPOLOŽENJE NA OPUS ARENI

Mierezu sam morao reći da malo stane i predahne

Najčitanije iz rubrike